Кандидатът за кмет на Кърджали от партия ГЕРБ Никола Чанев получи силна подкрепа и заявка за сериозно сътрудничество от най-успешния кмет в страната – този на Бургас, Димитър Николов. Срещата между двамата довела и до нови идеи.
„Време е да се замислим това ли е подходящият градски транспорт за Кърджали? Дали кърджалийци заслужават автобуси от по на 40 години. Тук благодаря за обмяната на опит с Димитър Николов и мога смело да заявя, че след като приключат изборите, ще преминем към разглеждане на този въпрос, а защо не и в бъдеще Кърджали да има и електрически автобуси както е в Бургас“, заяви Никола Чанев.
„Тези идеи трябва да се подкрепят. Никола може да няма този опит на местен самоуправленец, но това не е толкова сложно и трудно. Аз мога да го посъветвам с пряк съвет, да му спестя време и нерви по много от темите. Ето например, преди малко му подсказах как може да купи нови автобуси“, посочи Димитър Николов.
Никола Чанев припомни и част от ангажиментите, които е поел към жителите на Кърджали.

„Не бива да забравяме и новата спортна зала и осветлението на Арена „Арда“. Неща, които могат да бъдат осъществени, ако бъде избран номер 43 в интегралната бюлетина!“, посочи кандидатът за кмет на Кърджали от ГЕРБ Никола Чанев.
Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/10/19 18:25

    И Никола търси най- прекия път от ума и сърцето до словото!
    Ще стане поет!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/10/19 18:29

    И Майкъл Блумбърг да докарат-все тая.Математиката не излиза.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/10/19 19:22

    Димитър Николов е ЗАМ ПРЕДСЕДАТЕЛ на ГЕРБ А че е най успешнияъ кмет е много спорно Питайте в Бургас Стига с тия клишета

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/10/19 21:08

      Няма какво да питаш, аз всяка година съм в Бургас 5-6 пъти за по 10-15 дни щото сина ми живее в Бургас. Ти си нямаш на представа какви евро пари се инвестират в Бургас бе Анонимна шматка!!! Явно от 30 г. не си стъпвал в Бургас за да говориш тия глупости тъпанар прост!!! Явно си БСП-ар ???

      Изтриване
  4. Анонимен6/10/19 19:29

    burgaskiat kmet da si stroi vlakovite i feribootni linii krai kableshkovo, atia i vetren i da ne se mesi v magistralnite stradania na gluhar, chilik, jelezni porti, zimzelen, sipey, kontil, benkovski,general geshevo... hiazan azis da pravi mesten referendum i da razbie drevnite iasovirni duvari i da stroi s toz zdrav arhaichen beton novata magisrala za kavala, sparta i troia, gazovoto parno otoplenie...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/10/19 19:30

    Гледам звездите, броя небето.
    Душата ми тука стине.
    В България нека има щурчета
    още хиляда години…

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/10/19 19:31

    /Не/ Всичко е пари, приятелю...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/10/19 19:52

    Ако има българи в този град ...гласувайте за Никола Чанев ! Това е последен шанс , последния влак в Родопския град . Нека излезем всички и гласуваме за България !!! Успех Ники !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/10/19 14:34

      Няма българи! Bulgar yok!

      Изтриване
    2. Анонимен7/10/19 14:58

      Буренът нагоре избуява
      и семето му друго не признава.
      Романтика?! - угасваща идилия.
      Къде сте жилави, корави българи,
      ще имате ли чест, достойнство, сили
      във родния си край да се завърнете?
      Където хора и природа винаги
      в съюз неволите преборваха,
      където дишахте ведно с Родината
      и бяхте господари на простора.
      Каква ли власт оттука ви прокуди
      в чужбина да сте вечни гурбетчии
      и вашите наследници принуди
      да станат чужденци, за да прикрият
      произхода си горд и непокорен,
      чертите си и нрава си човешки...
      Човек отвърне ли се сам от своя корен,
      в изгнание ще рони сълзи тежки....

      Изтриване
  8. Анонимен6/10/19 20:55

    Областният управител е бил на инспекция ремонтирания скоро въжен мост. г-н Чанев кога за последно си се качил на градския транспорт?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/10/19 21:20

    demek nomer 43 ne bade li izbran sportna zala i osvetlenie nqma da ima xaxa

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/10/19 22:18

    А сделка с ДПС шя има ли пак.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/10/19 12:03

    ne glasuvame li za gerb sportna zala i osvetlenie nema da ima da vi e qsno sega kardjaliici kak ni go turiha ot gerb i admina ako obi4a6 spodelqi komentarite ako gi izbira6 bog da te nakaje

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/10/19 15:30

    ЕЛАТЕ ВИЖТЕ И ОСВЕТЛЕНИЕТО ПРЕД БЛОКОВОТО ПРОСТРАНСТВО НА ул.8ми МАРТ...ТЪМНИЦА ПЪЛЕН МРАК..КАКВО МИ ГОВОРИТЕ ОСВЕТЛЕНИЕТО И ИЗБОРИ..ЕЛАТЕ И ПРОВЕРЕТЕ..

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/10/19 19:11

    novi avtobusi samo dalaveri naprevete tramvaina linia tok ot stenat problema reshen yarak kafalilar gledaite malko na zapada kak e

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/10/19 20:51

    Хаха с чужда пита лесно помен се прави. Моста, водното огледало сите е с ръчиня от доктор Ахмед Доган, инж. Хасан Азис, ако искате бой от Ромео, ще има да рушат. Не шега работата. Залагам на дпс, той българите са само в списъка и са доктори над 60 хохо и юристи...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.