До края на първенството в Първа лига на стадиона в Кърджали мачове няма да се състоят, до последно „Арда 1924“ ще играе домакинските си срещи в Пловдив. Възможно е да бъде изпълнено обещание за осветление до края на месец май, но поне до 15 юни футболното игрище няма да е готово за провеждане на футболни срещи.
Новото първенство в елита, сезон 2020/2021 ще започне в средата на юли.
„Започнахме ремонт на терена, който ние финансираме. Ще сме готови за новия сезон с терена и осветлението. От новия сезон ще имаме изключително добри условия на нашия стадион. Община Кърджали ще избере изпълнител за осветлението и остава да се подпише договор. В случая ще ни забави изграждането на естествения терен. Нашите планове са, ако е добро времето около 15 март да го засеем. После са нужни 3 месеца да поникне тревата. Намеренията са като свършим с ремонтните дейности да изградим изкуствен терен за школата“, твърди президентът на „Арда 1924“ Петър Пешев, цитиран от „Кота спорт“.
„Със селекцията приключихме. Евентуално може да отстъпим един футболист. Започваме да мислим за лятна селекция. Създали сме доста добър колектив и мисля че имаме добър отбор. Мисля, че сме един от отборите, които изплащат всичко.
Мислим да не изпаднем, не за Европа. Не трябва да мислим за шестицата. Все още мислим да се задържим в елита, не за шестицата. Задачата на ръководството е да се задържим в efbet Лига. Ако стигнем до шестицата, ще е един бонус“, допълва Пешев.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/2/20 12:02

    А дано ,ама на дали Срока за ремонта на Кръговото на Пазара беше октомври месец , а още края не му се вижда ,шахтите са пет сантиметра по високи, плочките вече падат, градинката зад тото пункта , където сядахме е превърната в склад , ако същата фирма прави ремонта на стадиона ще има да чакаме да гледаме мач на собствен терен

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.