Оловно цинковият комбинат (ОЦК) в Кърджали беше с по-голям потенциал от Комбината за цветни метали (КЦМ)  но ОЦК попадна в грешни ръце и пропадна. В същото време по-добрият стопанин на КЦМ превърна комбината край Пловдив в едно от ключовите предприятия в България. Това коментира в сутрешния блок на бТВ банкерът Левон Хампарцумян.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/2/20 08:55

    Кажете,кой е този банкер, искрено да му благодаря за спасението здраве на децата ни!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/2/20 11:04

      Славчо Христов е банкера

      Изтриване
  2. Анонимен13/2/20 11:52

    Бабати проста децата ти сега по чист въздух ли дишат заради масовото строене което е на мода едно дърво не остана а те са естествен филтър марш на село и си гласувайте още за азисчо овце

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/2/20 13:05

    Абе бунак,банкерът не влагаше никакви модерни технологии и инвестиции,затова и фирмата му фалира,наред със лошият грабителски мениджмънт.А сега сложи маски на децата си от лошият въздух от автомобили и кюмюр.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/2/20 19:06

    ОЦК тровеше атмосферния въздух, добре, че се освободихме от индустриалния"соц. Остава да се освободим от друг замърсител от комунистите - местни, ЗАМЪРСИТЕЛЯ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ВЪЗДУХ - ПЕЕЩИЯ ЧАСОВНИК

    ОтговорИзтриване
  5. Петров13/2/20 20:18

    Не забравяйте и за червената библиотекарка,водач на червените еко папали.Е,сега защо има наднормено запрашаване,замърсяване в града?Пак ли е от
    ОЦК??????

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/2/20 20:25

    Колко фабрики фалираха за 30 години от некадърни индианци.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/2/20 23:38

    Абе ей какво ти пречи часовника бе калъф.Маанета ли да свири ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.