Община Крумовград получи нови придобивки. Ръководството на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД дари автомобил за нуждите на местната администрация и фитнес уреди за ползване от всички желаещи да спортуват.
Иницитивата е продължение на ангажимента на минната компания да подпомага общините и хората в регионите, където осъществава своята дейност.
Официалното връчване на ключовете на автомобила, „Тойота Авенсис“, се осъществи в малката зала на „Дънди Прешъс Металс“ в Крумовград. В присъствието на кмета Себихан Мехмед и председателя на Общинския съвет Метин Байрамали, д-р инж. Илия Гърков, изпълнителен директор на минното дружество, подчерта последователното изпълнение на поетите ангажименти от страна на компанията в полза на гражданите на Крумовград.
Дарението стана повод и за кратка импровизирана среща, на която присъстваха още оперативният директор на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ инж. Любомир Хайнов и Ирена Цакова, директор Разрешителни и правни дейности. Бяха обсъдени важни теми от обществен интерес и развитието на дейността на дружеството.
Илия Гърков пожела безаварийно управление на автомобила и много добри дела в полза на хората от общината. На свой ред Себихан Мехмед благодари и пожела берекет с новите придобивки.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.