![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQF6Duok7JjWkPqJjZWQdROkjqRThzF7zrZFser2-TdLeVEw9AmEO9uK9XQeaGF_WUJmT1uguLWVnGdze6eZF9gY4DyFb_kVrekOo1tOSgsJ6AeDxsd7nAaPLea06qRdvz9eyZQg4gDd2x/s640/tema+2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQF6Duok7JjWkPqJjZWQdROkjqRThzF7zrZFser2-TdLeVEw9AmEO9uK9XQeaGF_WUJmT1uguLWVnGdze6eZF9gY4DyFb_kVrekOo1tOSgsJ6AeDxsd7nAaPLea06qRdvz9eyZQg4gDd2x/s640/tema+2.jpg)
Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK
Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.
Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения. 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK
Със стари вестници пърлим гъски, патки, мисирки, кокошки и всякакви диви птици. С тях запушваме стъкла, дамаджани, дупките за кюнци по стените, напролет покриваме посетите цветя, за да ги предпазим от силното слънце, а наесен от сланата.
ОтговорИзтриванеTя се опита да постави рекорд за орална любов, като "обслужи" 200 мъже, но на 75-ия изгуби съзнание, заради проблеми с дишането.
ОтговорИзтриванеПЪЛНЕНА ПУЙКА ПЕПОЛИНА:
ОтговорИзтриванеСуровите дреболии се нарязват и се запържват в малко мазнина. Когато се позадушат, се прибавя нарязания на ситно праз, като се оставя да се задуши и той. Тогава се прибавя настъргания или нарязан на ситно морков и задушаването продължава. След това се добавят нарязаните на филийки гъби. Оставя се на котлона, докато водата от гъбите се поизпари и те леко омекнат. Всичко това се овкусява със сол и черен пипер. Прибавят се ориз и малко вода. Задушава се, докато ориза набъбне леко. Захлупва се и се снема от котлона, като се оставя ориза да попие водата. С тази плънка се пълни пуйката, която предварително е овкусена със сол и черен пипер. След това се зашива, за да не изпадне плънката. От плънката винаги остава, от нея се завиват сармички в зелеви листа.
В голям гювеч на дъното се слага малко олио, после се слага нарязано кисело зеле и върху него се поставя напълнената пуйка. Около нея се редят сармичките. Отгоре плътно се подреждат цели зелеви листа. Полива се малко олио. Захлупва се и се слага да се пече. Следва се правилото за печене на пуйка: 1 час на 1 кг птица. Когато пуйката е вече опечена, се свалят горните зелеви листа и се връща във фурната, за да се получи червена коричка.
По същия начин може да се приготви и кокошка.