Петя Златарева и синът й са били настанени в общинско жилище преди време, установи проверка на 24rodopi.com. Поради неплащане на наем за срок от една година обаче, техните наемни правоотношения са били прекратени, а жилището е иззето към 31 декември 2018 година. За събиране на задълженията семейството е дадено на съдия изпълнител. По изпълнителния лист от 2017 г. няма внесена сума и до този момент в общината. Освен задължения за наем, тя и синът й имат задължения и за ползвана вода към „ВиК“, откъдето също семейството е дадено на съдия изпълнител.
Според наредбата на Общината пък, като длъжница тя няма право да кандидатства отново за общинско жилище.
Припомняме, че историята на жената накара десетки кърджалийци да протегнат ръка за помощ. В момента тя обитава жилище в квартал „Възрожденци“. Поради неплащане на наема обаче, има срок до 1-ви май да го освободи. Кърджалийката е останала без работа вследствие на извънредното положение. Отказан й е бил и безлихвен заем.
24rodopi.com
Очаквайте: Какво ни показа случаят "Петя Златарева"?
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/4/20 10:52

    И това какво трябва да означава? Жената е в нужда. Това, че е имала проблеми преди не променя факта. И пропагандата с политически оттенъци е изключително неморално дело, уважаеми написал статията.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/4/20 11:12

    Кой знае и на колко хора дължи пари... Наемите на общински жилища са сравнително ниски Нямаме право да я обиждаме,но това повече прилича на безотговорност. Дано да е имала основателни причини за натрупване на дълговете, иначе не може да се оправдае с нищо.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/4/20 14:52

    Тази май чака на готово.Извънредното положение е от 13:03 :2020 година а тя не си плащала наеми и сметки и преди тази дата. Безплатен обяд няма и престани да просиш и хленчиш.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/4/20 14:52

    Тази май чака на готово.Извънредното положение е от 13:03 :2020 година а тя не си плащала наеми и сметки и преди тази дата. Безплатен обяд няма и престани да просиш и хленчиш.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/4/20 15:19

    Поразровете се още малко!!! Айде сега е останала без работа заради извънредното положение, ами преди това!!?? Ровете, ще лъсне цялата истина.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/4/20 18:46

    И ква стана тя.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/5/20 16:01

    НЕ заслужава нищо не и се връзвайте на лъжите!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.