„Решиха да разхлабят мерките и сътвориха поредното безумие. Паркът става като музей-влизаш, но не пипаш. Не може да се седне на пейка, на тревата, сякаш нещо ще ти влезе в задника. Детските съоръжения не могат да се ползват. И какво да обясним на най-малките като ги заведем в парка? Само гледаш, вървиш и зяпаш, нищо повече.
Пълна дискриминация. Деца под 12 години могат да влязат с родители. Собственици на кучета също. А какво правим с възрастните хора, за които чистият въздух е най-важен? А какво правим с децата над 12 години? Излиза, че кучетата са по-важни от тях. Това е безумие, родено в извратени мозъци. Достатъчно бе просто да се спазва дистанция. Впрочем, кому бе тогава нужно да пръска и да дезинфекцира до този момент?“.
Много точни въпроси в читателско писмо до редакцията ни.
„Записки под карантина“ е новата ни рубрика, провокирана от стотиците ваши обаждания, писма до редакцията ни.
Напишете ни вашата история, вашите страхове, вашите желания, тревоги, нужди, и ние ще ги публикуваме.
24rodopi.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/4/20 14:11

    Тъпо.Обясни на 4г.дете,че не може на пързалката и люлките

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/4/20 14:46

    В градския транспорт също трябва да стоим прави,в такситата прави в багажника, никакво излизане от града ,само нашия човек с джипа може да се разкарва, и от утре нова заповед всеки който има запасни дрехи ,да се движи с тях в града

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/4/20 15:24

    Много вярно,аз лично няма да заведа детето си там при тези условия.Това е пълна подигравка с децата и с хората!
    Да си разхождат там кучетата и толкова,то затова е този парк,ясно е.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/20 15:44

    За жалост щаба ни говори и изкарва заповедите ,като чели всички живеем в София.За другите градове и селата трябва да има друга заповед.

    ОтговорИзтриване
  5. Някой, пазарувал ли е в големите супермаркети ?
    Според изискванията за карантината трябва незабавно да се затворят, защото не се спазва елементарна дистанция не се носят правилно маски /сложена маската на устата ,а носа открит/.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/4/20 17:24

    По-добре без пейки. Одобрявам! Тъкмо е по-чист парка. Няма слънчогледови люспи , фасове, опаковки, памперси. Перфектна разходка да си направиш с удоволствие.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/4/20 18:17

    В България сега нарочно не показват истинската бройка от заразените с коронавирус. И после истински управляващите света богаташи и Бил Гейтс ще кажат:"Вижте България, тя е за пример. Там няма заразени. Въвеждайте нейните правила за ограничаване на всички възможни свободи в цяла Европа и в целия свят. Времето на тоталната диктатура настъпи. Така ще бъдете без права и без свободи докато ви вкараме чиповете"

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/4/20 19:21

    Ти пък Теди къде отиде?
    Кво общо има парка с магазина?
    Толкова ли си тъп или тъпа?
    Като те е страх толкова не ходи никъде или си сложи чувал на главата и тогава излизай!
    Аман от простаци!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.