Традиционното фолклорно надиграване „Танцувай с нас“ няма да се състои, обявиха от Областният съвет на БСП в Кърджали. Причината е извънредното положение в страната.
Девет години местните социалисти отбелязваха с надиграването 1-ви  май – Международния ден на труда. Последните години с активното участие на жените социалистки танцовото надиграване се превърна в един очакван от публика и участници неповторим спектакъл, изпълнен с много дух и настроение.
Социалистите благодарят на всички участващи състави за доверието през годините, за завладяващите хореографски изпълнения, за неописуемите емоции и преживявания! „Бъдете здрави, пазете се и следващата година с оптимистично настроение ви очакваме на първи май на десетото юбилейно издание „Танцувай с нас“!“, призовава областният председател на партията Милко Багдасаров.
Социалистите честитят Международния ден на труда и напомнят, че държавата в задаващата се икономическа и финансова криза трябва да подготви ясни, конкретни мерки и механизми за излизане от кризисната ситуация, с които да застане в подкрепа и защита зад всеки един гражданин.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/4/20 09:52

    Никъде Ви няма в дарителската кампания, кого манипулирате?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/4/20 09:52

    Събор „Българийо, за тебе пеем, за тебе стихове редим…” събра на една сцена членове на 14 пенсионерски клуба от Павликенска община, както и на клуба в Сухиндол. Те изнесоха концерт в салона на Народно читалище „Братство – 1884“.
    Наред с музикалните изпълнения беше представено и авторско поетично творчество. Седмина участници рецитираха свои стихотворения, които бяха оценявани от жури, а най-добрите от тях – отличени с диплом и предметни награди.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/4/20 10:45

    Първи май
    Родината мирише на кюфтета.
    Родината е земният ни Рай.
    Трудът е спомен, който ярко свети
    и споменава се на първи май.
    Навикът да гони петилетки
    е с българина в чуждите земи.
    Доспехи са му каски и жилетки,
    а знамена са майчини сълзи.
    Всеки ден излитат самолети.
    Трудещите наши нямат край.
    Триста дена този празник свети.
    Триста дена, вън е първи май.
    Чуждите държави процъфтяват.
    Чуждите държави са в прогрес.
    Макар че този празник не признават,
    те имат Утре, почнато от Днес.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/4/20 15:35

    Багдасаров да си играе сам хорото и да вика-ихууу,иху!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.