Метър и половина трябва да е дистанцията от маса до маса или толкова трябва да е разстоянието от пейка до пейка, от стол до стол, или от последния човек на една маса до последния човек от друга маса. Пределно ясно е за всички, че работещите в министерствата не са блестящи, далеч са от истинските неща в живота, но това уточнение е важно да се направи, макар и със закъснение. То касае важни неща за един ресторантьор или собственик на кафене. От тяхната работа зависят приходите в хазната, а оттам и харчовете за заплати на чиновниците“, пишат до 24rodopi.com управители на кърджалийски заведения.
Припомняме, че министърът на здравеопазването актуализира заповедта, с която от 6 май на ресторантите, кафе сладкарниците, питейните заведения и тези за бързо обслужване се разрешава да работят с клиенти на откритите си търговски площи.
В актуализираната заповед на министъра се посочва, че разстоянието между масите в заведенията трябва да бъде минимум 1,5 метра, а не както първоначално 2,5 метра. Обслужващият персонал трябва да бъде с поставена защитна маска за лице или със защитен шлем. Препоръчително е носенето на ръкавици.
24rodopi.com
Tezi proveriyavasti edni izmisleni praviyat se na vajni niyamali koy tiyah da proveriva
ОтговорИзтриванеZdravnite s nasite danitsi na nas calimi da praviyat da rabotiyat v casniya biznes taka dali ste se dirjat
ОтговорИзтриванеZdravnite ispektori s tiyahnoto nadmenno dirjaniye do koga
ОтговорИзтриванеЗдравка Христова: Поетите са свети хора, ангели при нас, не смея да седна на тия пейки.
ОтговорИзтриванеДвете артистични пейки скоро ще станат четири - следващите ще бъдат поставени в зоната на пристанище Бургас.
1.5 метра е от плота на масата и 1.5 метра от стол до стол и по един човек ,ако масата е два метр ,дълго и два метра широки .Масите над два метра от края на платото не трябва да бъдат по-малко от два метра за да има два ма на маса .Това е положението заради нехранимайковзите и безделниците на властта и подкрепящите шайкаджии
ОтговорИзтриване