Районната прокуратура в Хасково проверява двете заразени с коронавирус жени от село Брягово, съобщават от държавното обвинение. Те пристигнаха с полет на 1 май от Нидерландия и обявиха, че са пътували с такси от аерогара София до Хасково.
След неуспешни опити да бъде издирен шофьорът, който ги е превозвал стана ясно, че жените са излъгали. Те са пътували с автобус от София до Хасково и после с такси до село Брягово. Издирват се пътниците от автобуса.
Както вече 24rodopi.com писа, 9 души от област Кърджали са пътували в „заразения“ полет от Амстердам до София. Положителни са PCR тестовете на двете жени от хасковското село – на 41 и 42 години,
Деветимата гастарбайтери от региона са поставени под домашна карантина. Нито един от тях не е проявил симптоми на коронавирус. Двама от тях са в Момчилград, другите са в 6 села в общините Кърджали, Момчилград, Черноочене и Джебел.
Трима души от същия полет са под карантина и в смолянското село Смилян. Пробите им са били отрицателни, обявиха преди ден от Здравната инспекция в Смолян.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/20 11:38

    Ейй прости жени.Как не ви е срам да лъжете, нали може да сте заразили други хора. Нямате ли съвест???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.