Досегашният треньор на вратарите в „Арда 1924“ Стоян Колев се раздели с клуба. Бившият национал няма да изпълнява повече треньорски функции, съобщава „Тема спорт“. Колев дойде в Кърджали през септември 2018-а, като влезе в щаба на Стойчо Стоев, а после работи и със Стамен Белчев. Колев замени тогава Георги Шейтанов, който бе част от екипа на Елин Топузаков.
Сега начело на „сините“ застана Николай Киров-Белия. Той доведе със себе си Тодор Попов, с когото работи в „Ботев“ (Пловдив). Попов е бил треньор на вратарите в Нефтохимик, Берое и Лудогорец. Освен него в щаба на Белия влиза и Иван Кочев, с когото също работи при „Канарчетата“.
Един от асистентите на Стамен Белчев – Владислав Януш, остава в клуба, но ще работи като анализатор. В екипа на Киров остава и кондиционният треньор Антон Дончев.
Както е известно, „Арда 1924“ смени рязко курса, продиктуван от известни финансови затруднения. Клубът освободи почти всички чужденци. Един от тях - централният защитник Илиас Хасани, вече премина в друг тим от Първа лига – „Берое“. Роденият във Франция алжирски национал дойде в Кърджали през септември 2019-та.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/5/20 11:08

    Стоян Колев е много земен и хубав човек,не трябваше да го сменяте.Караджов бе най-добрият ни играч,което се дължи Колев.Парашотиста Белия да си ходи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/5/20 14:49

      Аман от разбирачи еййй... човека още не е почнал работа и да си ходи. С. Колев бил добър човек, ми то и аз съм добър човек...ма кво от това

      Изтриване
    2. Анонимен1/5/20 21:39

      Абе тюфлек, беше много добър треньор Ст. Колев
      Т. Попов каква визитка има?
      Проблем с вратарите не е имал отборът.. Хасани беше много добър в защита не трябваше да го изтърват.. Бял ли е шарен ли е за нищо не става, давам му 8мача макс начело на отбора

      Изтриване
  2. Анонимен1/5/20 15:22

    Мениджмънта на Арда е много слаб. Пускаш топиграч като Хасани да си ходи,за да освободиш място на някое куцо пиле,вземаш треньор слабак.Така резултати не се постигат,освен по другия начин-купешкия което е стандарт за футбола ни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.