„Дениз. Последната жена, и още дете. Ше си скъсам черния потник и ще се маана от вас:)) писна ми, обичам ви. Какво същество е жената, цяло море и нема брег, нема брег“, написа на стената си във Фейсбук известният журналист Мартин Карбовски.
„Цялото море“ е 25-годишната Дениз Хайрула, която се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Родопи`2019“ (церемонията се състоя пред Историческия музей в Кърджали).
Преди Карбовски,… беше Слави Трифонов. „Шоуменът е на път да хлътне яко по знойната Дениз Хайрула. Красавицата е сред кандидатките в конкурса „Мис Левски Г”, който организира Дългия. И нажежи страстите в студиото“, писа наскоро „Марица“.

„Мечтите ми са да намеря себе си. Искам да бъда принцеса, а след това и кралица”, хвали се брюнетката пред Трифонов и останалите от журито.
Дениз прикова вниманието на аудиторията още с първата си поява и съдейки по реакциите на Слави има потенциал да пребори останалите кандидатки за слава.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/5/20 11:22

    Учените, открили, че тигровата риба лови птици в полет, били на наблюдения в района. Те забелязал как риби ловят лястовици, които летят ниско над повърхността на водата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/5/20 15:26

    Ша я взимам за съпруга,мисля че ще бъде незаменима.Всичките ми комшии и приятели ще бъдат доволни.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/5/20 19:05

    Prosto porednata tpa.ov..a

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/5/20 00:14

    Едни от най-красивите жени на планетата се раждат в BG.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/5/20 11:50

    Карбовски вземи се пострижи и обръсни като хората, какво си го накичил тоя шал като коледна украса. Деградираш на стари години.Стегни са..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.