Новото попълнение на „Арда 1924“ Милен Желев се присъедини към новия си отбор. Той също така направи и първа тренировка с новите си съотборници. Желев подписа двугодишен договор с кърджалийския тим.
Както вече 24rodopi.com писа, възпитаниците на Николай Киров – Белия, са на подготовка в Момчилград.
Желив премина в „Арда 1924“, след като се раздели с "Берое". Договорът му със старозагорци изтече и не бе подновен.
Припомняме, че в събота „Сините от Кърджали“ гостуват на „Берое“ в контрола и старши треньорът на отбора от Кърджали Николай Киров може да използва Желев в проверката.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/5/20 19:19

    Кога ще почнат да слагат лампите на стадиона?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/5/20 06:18

    31.02 ГОДИНАТА ИЗНЕНАДА

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/5/20 08:14

    За какъв отбор на Арда ни говорите.Нито има играчи от областта ни ,нито мачовете се играят в областта ни.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/5/20 10:51

    Какви футболисти да имаме,като досега почти не сме имали юношеска школа,посочете 1 футболист който е готов да играе в първа лига,всичко с времето си,един Лудогорец с техните условия е изкарал няколко футболиста на ниво първа лига втора осмица,така че не трябва да говорим празни приказки,сигурен съм ,че шефовете най-много искат да имаме местен юноша в отбора

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/5/20 13:45

    Този е добър трансфер по добър е от Гаич. Ахмед Осман трябва да бъде в игра дойде му времето за изява. Белчев го пренебрегваше

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.