38 фирми са кандидатствали в Бюрото по труда в Кърджали за облекчения по мярката 60 на 40, като повечето фирми са от бранша ресторантьорство и транспорт, съобщава Метин Хасфъзсалим, директор на областната трудова борса.
Както вече 24rodopi.com писа, правителството дотира кърджалийските фирми „Графит комерс“, „Кърджали табак“ и други, по схемата за запазване на заетостта 60/40.
Строителната фирма „Графит комерс“, която е базирана в кърджалийския квартал „Гледка“ получава 8890 лева и 99 стотинки за 22 служители. Други фирми от област Кърджали разчитат на по-малки помощи.
Спиъците с одобрените за помощи фирми се обявяват от Националния осигурителен институт.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/5/20 10:25

    Дали е случайно,че пак първи е татко а на Ангелкова

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/5/20 10:31

    Получават ,или се надяват да бъдат одобрени, разликата е голяма

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/5/20 10:49

    Изявите на Плаващата сцена през май са на тема „Кърджали – корени от миналото –мостове към бъдещето“!

    ОтговорИзтриване
  4. Колко са му е платили, за да преувеличи с тази цифра?

    ОтговорИзтриване
  5. Само семейните фирмички могат да са толкова "луди" да се възползват от тази заробваща мярка 60/40. При тях никой няма да разбере къде са другите 40%. И дали изобщо са платени

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/5/20 13:35

    Angelkova polu4ava pomo6ti

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/5/20 18:27

    Интересен е списъкът на фирмите - получатели. Виж в публичен регистър - ако има.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/5/20 18:53

    Нищо случайно няма в българия

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/5/20 04:19

    Domuschiev e vzel nay mnogo za Ludogorec

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/5/20 10:21

      За важната за българската икономика фирма с едната рака дарява, а с другата си ги прибира, ами Волфа и Доганя как не са се сетили и др ВАЖНА за бг. икономика фирма фк Арда и те да се бяха наредили така, щяха да вдигнат икономиката на крака .. .

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.