До няколко месеца стадионът на „Арда 1924“ ще има козирка, осветление и информационно табло. Строителните дейности са започнали в началото на месец април, а от информационните табели става ясно, че се работи по „Козирка на сектор „В“ и „Изграждане на осветление на футболен терен и лекоатлетическа писта и информационно табло на стадион „Арена Арда“.
Тежките машини са на място и работят усилено. Излети са част от бетоновите основи на стълбовете за осветлението и постамента за таблото. В момента се работи по изграждането на електрическата мрежа, която ще захранва осветлението на стадиона. Няколко са фирмите, които работят по двата обекта. Общият брой на работниците е 45. Планираната продължителност на изграждането на козирката е 150 дни и следва да приключи след 5 месеца. Работата по осветлението и таблото ще бъде завършена по-рано, за 90 дни, до началото на месец юли.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/5/20 10:50

    Изявите на Плаващата сцена през май са на тема „Кърджали – корени от миналото –мостове към бъдещето“!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/5/20 10:55

    ... българската поезия да възпее техните подвизи в блестящи стихове, българското ... шнурове за електрическо осветление, електрозвънци, лампи, цели полилеи и т. н.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/5/20 11:07

    А га стане ,ми се обадете

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/5/20 11:14

    Ще имаме нов стадион, за отбор от окръжна група.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/5/20 12:46

    Грешни пари по време на чума.Кой ще играе на този ,,стадион''.

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравления за чичо Вълчо и Пешев.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/5/20 15:06

    Какво стана.Нали Арда се завръща на своя стадион през
    Юни.Хайде пак в Пловдив и пак
    Наеми.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/5/20 15:16

    Стадиона и сега има козирка.Да не би новата козирка да обхваща целия стадион? Не става ясно нито от репортажа, нито от написаното.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/5/20 18:26

    Най-хубавия за А окръжна,и най-окрадения от към средства

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/5/20 19:30

    Прави се нещо хубаво и пак по нашенски плюем всичко,интересно какво трябва да се направи,за да може всички да са доволни,просто не виждам как така е положението в милата ни Родино

    ОтговорИзтриване
  11. ако всичко това стане реалност много хубаво ще стане

    ОтговорИзтриване
  12. Димчо Гълабов3/5/20 20:52

    Ей няма угода.вечно мрънкащи келеши.Искахме да гледаме мачовете тук.Започна се усилена работа,правят всичко възможно,а сега,защо - "Стадиона и сега има козирка.Да не би новата козирка да обхваща целия стадион","Най-хубавия за А окръжна,и най-окрадения от към средства"Стига капризи,изисквания,завист,злоба.Повече от 30 г. чакане и сега,когато се сбъдва тази изстрадала,невъзможна мечта,има хора които изливат помия,претенции.Явно това са хора от младото поколение,които не знаят с какво търпение,с мъка сме чакали, за видим всичко това,което се сътвори от ръководството и футболистите на най-любимия и велик син отбор АРДА.Спрете се,радвайте се,че всичко това се случва на стадиона и отбора в Кърджали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.