Общински партиен лидер и провалил се на последните избори, спечелвайки едва 36 гласа като кандидат за кмет на община бе арестуван днес за хулигански действия, научи 24rodopi.com. Екшънът се разиграл в центъра на Неделино към 10.30 часа.
Полицейски източници потвърдиха, че след подаден сигнал до Център 112 било задържано лицето Севдалин Чандъров, общински председател на партия АБВ. Политикът с дръзко поведение отправял обиди и клевети. На място му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Образувано е бързо производство.
В следобедните часове съдия в Районен съд в Златоград е преценил, че има данни за извършено престъпление от общ характер. Материалите по делото, което ще се гледа по реда на Наказателния кодекс, се изпращат в прокуратурата за по-нататъшно отношение.
Преди обяд Чандъров засипал с обиди и клевети кмета на община Неделино Боян Кехайов, който заедно с екипа си провеждали санитарен полуден на площада пред сградата на Общината. Забелязвайки общинарите, които озеленявали и чистели района, Чандъров започнал да снима с мобилния си телефон и крещял по адрес на Кехайов обидни квалификации. Това, че не бил отразен от кмета по никакъв начин съвсем вбесило Чандъров, който тръгнал след него в сградата. Кметът позвънил на спешния телефон 112 и скоро местни полицаи задържали „Г-н 0,82%“, както неделинци наричат Чандъров за постигнатия резултат на местните избори.
Във вечерните часове пуснатият от ареста местен политик написа във Фейсбук, че шефът на полицейския участък в Неделино Мързянски укривал престъпления. Постът завършва със странното „Цяло Неделино те обича и те цункаме навсякъде! Сладур“. 
Местни твърдят, че Чандъров е преминал всякакви граници с агресивното си поведение и срами партия АБВ. Надяват се партийните лидери на централно ниво да вземат мерки и да го изключат от АБВ.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/5/20 20:23

    Този самозванец ,изживяващ се като месия е пълен гей и откачалник . Познаваме го всички в града и е срам за Неделино. Маша е на Бешира.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/5/20 20:26

    Ami kajete k o e kazal za da precenim dali stava za huliganstvo ili poruchkovo zadurjane

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/5/20 21:17

    Този човек има нужда от психиатрична помощ! Достатъчно е да разгледате фейсбук профила му.... И що за лидер е, напълно неграмотен...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/5/20 08:21

    Този същият беше оклепал съдиите, които гледаха делото за родителските права на детето му. Беше получил и подкрепа от членове на бившия ВСС и ДРУГИ, включително и от сегашен депутат, в качеството му на водещ на едно предаване по една телевизия.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/5/20 08:46

    Уважение не се печели с крясъци и аларма, а с работа и пример. Навремето не беше лош човек, но историята с брака му го разсипа психически и сега са му избили чивиите и определено трябва да се лекува.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/5/20 09:15

    Уважение не се печели с крясъци и аларма, а с работа и пример.Също така уважение не се печели с лъжи и голи обещания, а с работа и пример.Лъжа казана от един кандидат кмет/не визирам г-н Кехайов,той е достоен за уважение общински кмет/е равносилно на обида.Лъжата е обида и трябва да се забрани употребата и по време на предизборната кампания.Аз познавам такъв кмет,на който от 100 приказки 99 са лъжи.Най лошото е ,че това нещо е трайно насадено в него и си мисли че му вярваме.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/5/20 14:28

    Необяснимо защо града мълчи....Този човек не може да унижава,лъже, манипулира и всички да мълчат....Публичен линч!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/5/20 19:56

    вчера, на 05.05. в съда в Златоград плешивия педал Чандъров едва не се насра. бил болен, бил с високо кръвно, бил самотен баща, кълне се в дъщеря си . "ДО ДОВЕЧЕРА ДА Е В ГРОБА" са му думите пред съдията. това мекотело е срам за Неделино, да не говорим, че няма грам мъжко ...нито достойнство, нито поведение. ми като си безработен лузер такъв, защо не отидеш да работиш някъде, нали си бизнесмен, нали се занимаваш със строителство? неграмотен, прост като 12 хралупи, тъп та дрънка - това е т.н. ЛИДЕР на АБВ. има видов ден простако и много скоро ще се увериш в това. а ти си заплашвай колкото щеш с главен прокурор, с КПКОНПИ, с ДАНС, с н,ам кой си, с президент и премиер...до които никой нито ще те допусне, нито някой ше ти обърне внимание на гнусните бръщолевения. ти си срам за мъжете, срам си за България миризливецо !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.