Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева
поздравява всички жители на област Кърджали по случай 6 май – Празник на българската армия и на Свети Георги Победоносец! Нека посрещнем Деня на храбростта с чувство на гордост и почит към българската бойна слава. Поклон пред военнослужещите ни – крепители на държавността. Всяко време ражда своите герои. Респект към хората под пагон!
Да сме здрави, силни и градивни в името на утрешния ден! Честит празник!


Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис и Общински съвет-Кърджали
честитят на всички жители на община Кърджали 6 май - Ден на храбростта и Българската армия! Нека сведем глава в знак на признателност пред падналите за свободата на България воини!
Пожелаваме на всички Вас, скъпи съграждани, здраве, по-светли дни  и успехи!

Честит Гергьовден и Хъдърлез!

Областният управител Никола Чанев
честити Гергьовден на всички жители на област Кърджали. Бъдете здрави, добронамерени, благородни, единни в делата и мислите си, уважителни, безстрашни, родолюбци. На Празника на храбростта и българската армия да сведем глави пред подвига на онези, които оставиха костите си на бойното поле и да почетем техните съвременни следовници, които бранят националната сигурност.
Честит празник на всички именици!

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет

Поздравяват по случай 6-и май Гергьовден - Ден на храбростта и Българската армия всички жители на общината като им пожелават много здраве, късмет и дръзновение

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет

Поздравяват по случай Гергьовден
Всички жители на общината като им пожелават много здраве, късмет и лични успехи

Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

Поздравяват по случай Гергьовден
Всички жители на общината като им пожелават много здраве, щастие и борбеност


Кметът на Община Джебел Неджми Али и Общинският съвет

Поздравяват по случай Гергьовден и Деня на храбростта
Всички жители на общината като им пожелават много здраве и успехи

Кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет

Поздравяват по случай Гергьовден
Всички жители на общината като им пожелават много здраве, лични и професионални успехи.

Кметът на Община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет

Поздравяват
За 6-и май Гергьовден-Ден на храбростта и Българската армия всички настоящи и бивши военнослужещи, техните семейства, жители на областта, като им пожелават крепко здраве, лично и семейно щастие и светли бъднини.

Народният представител Адлен Шефкет

поздравява всички жители на област Кърджали по случай 6 май с пожелание за здраве, благоденствие, родолюбие, гордост и респект пред светините български. Бъдете здрави, силни и непоколебими в отстояването на националните ценности, достолепие и суверенитет.
Честит празник

Областното ръководство на ДПС

Поздравява всички жители на областта с 6-ти май-Деня на храбростта и празника на Българската армия,
Като им пожелава здраве и просперитет!

Народният представител Ерол Мехмед

Поздравява жителите на областта по случай 6 май-празник на храбростта на българската армия с пожелание за здраве и делници, носещи удовлетворение от спорна работа и победи както великата армия на Родината.

Областното ръководство на БСП-Кърджали

Поздравява
За 6-и май Гергьовден-Ден на храбростта и Българската армия всички настоящи и бивши военнослужещи, техните семейства, жители на областта, като им пожелават крепко здраве, лично и семейно щастие и светли бъднини.

ПП ГЕРБ пожелава здраве, просперитет, пролетно настроение и сбъднати надежди на всички кърджалийци по случай 6 май – Ден на храбростта и празник на българската армия. Нека ни закриля Свети Георги Победоносец! Слава на българското войнство! Бъдете здрави!

Честито на имениците!

Кметът на Община Неделино Боян Кехайов

Скъпи съграждани и гости на Неделино,
Бъдете здрави и отговорни за бъдещето на страната ни! Нека празничният ден бъде повод за заслужена гордост!
Пожелавам ви здраве, семейни радости и благоденствие на всички!
Честит празник!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/20 08:45

    Гергьовден е бил почитан в миналото главно като ден на овчаря.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/5/20 10:54

    Празникът се чества на 6 май, но е официално учреден на 9 януари 1880 г. от княз Александър I Батенберг. През 1946 г. комунистическото управление прекъсва традицията на празника, обявявайки го само за „Ден на пастира“. Традицията е възстановена на 27 януари 1993 г. с постановление на Министерския съвет.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/5/20 11:08

    ОВЧАРИТЕ ПОЗДРАВЯВАТ СТАДОТО.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.