С редица инициативи Общинският център за култура и младежки дейности в Кърджали посреща Деня на българската просвета, култура и славянска писменост.
В навечерието на празника бивши директори и изявени местни културни дейци на институцията, оставили своя почерк в историята на културния живот на нашия град, бяха приятно изненадани от новото ръководство на Дома на културата. В знак на уважение и благодарност за активната им дейност през годините - Васил Василев, Тамара Димитрова, почетния гражданин на гр. Кърджали Петър Филипов, Стефка Филипова, Радост Попова, Иванка Духова, Димитър Илиев и Цонка Точева получиха кошници с цветя и поздравителни адреси.
Обръщението, лично адресирано от инж. Марияна Ликова – директор на центъра,  гласи: „От мое име и от името на целия екип на Общински център за култура и младежки дейности, приемете нашите поздравления и искрена признателност за всеотдайния Ви труд. Направихте така, че духовността и културата да заемат своето почетно място в дните на всеки кърджалиец. Вие оставихте следа, която ние помним и ценим не само днес. Поклон пред професионализма Ви!“ .
Навръх празника в интернет пространството ще бъде публикуван клип под надслов „Няма творчество без любов към хората“, в който участват представители на всички школи към центъра. С него показват, че продължават да творят и съхраняват богатото наследство в тази емблематична за града ни институция.
Музикантите, артистите, хореографите и преподавателите в школите на Общински център за култура и младежки дейности поздравяват кърджалийската общественост с празника 24-ти май и пожелават въпреки сложните времена, в които живеем, да продължим да се извисяваме заедно, творейки с любов и живеейки с култура!

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/5/20 22:09

    Браво Мариянче, има много потенциал и енергия в тебе, не само обществен.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/5/20 22:35

    22.09 Ярко личи пристрастие!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/5/20 22:51

    Духовността и любовта към хората само към едната част на българското гражданство кърджалийци е пагубен и е съсед на националсоциалиските тежнения! Губи ЗАЕДНОСТТА И ЕДИНЕНИЕТО!ИМА ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ/българи,турци,цигани,арменци,помаци,евреи,татари,гагаузи и т.н/

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/5/20 22:59

    Личи си 22.09,възвеличаваш и медийно своята любов, няма лошо,но там където си с отговорности, не се вади другото

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/5/20 23:04

    В българската култура са и българските граждани етнически турци в Кърджали.Къде им е преставителя?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/5/20 14:25

    Бахти тъпотията неизвестен какъв инженер отговорник за културата, парашутисти моля.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/5/20 16:36

    koi koi i kakav e...ne razbirva hich...svarshiha li vi sa bukvite da opisvate fotos-kite? :-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.