Нов карък сполетя „Арда 1924“ след поредната заповед на здравния министър. Тимът се завръща в Кърджали от новия сезон, но… фенове няма да има. Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи ще се провеждат без публика. До 31 август не се допускат зрители на открити и закрити спортни обекти. Това обявиха от Министерството на младежта и спорта, след новата заповед на здравния министър.
Остава в сила разрешението спортисти под 18-годишна възраст да бъдат с един придружител при колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер.
Припомняме, че сезонът стартира на 8 август. В първия кръг „Арда 1924“ гостува на „Монтана“, но след седмица приема „Левски“ в Кърджали. След изстрадания сезон с по 50-100 души на мач на „Лаута“, стадионът в „Простор“ отново няма да се напълни.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Хасан31/7/20 18:24

    На снимката този с голямата торба ,парите ли носи????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/20 18:47

    Заради смотаните столичани, протести глупости,бой по бабички, никакво спазване на правилата в последните мачове. Аз съм сигурен, че в провинцията хората спазват всичко и в Кърджали щеше да има дистанция

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/8/20 13:58

      Тези "протести глупави" са и за твоето бъдеще бе, нещастник, или ти е кеф да те оплождат анално всякакви крадци?!

      Изтриване
  3. Анонимен31/7/20 19:50

    Ще ги подкрепяме от оградата тога защо правителството не спре протестиращите или там няма сили

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/20 21:02

    Няма страшно. Агитката като се събере и още други зрители ще гледат мача на видео екрана, ще могат свободно да си пият бирата, ще викат и псуват колкото си искат и обстановката ще бъде по-добра и задушевна отколкото на стадиона. Един месец ще се изкара някак. Важното е отбора на "АРДА" да печели. С такава агитка отборът винаги ще печели.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/20 08:45

    Този карък не е само за Арда. Цял свят играят без публика

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/8/20 15:40

    Този с торбата от снимката е тамадата на агитката. Най- много вика за отбора на "АРДА" по време на горещини, студ, дъжд. И има много специален дудук. Жалко, че на снимката го няма човекът с фланелката на гърбът на който е написано лудият готвач. А бе всякакви хора има в агитката. Тя е запазена марка за тима на "АРДА". Успешно ново футболно първенство.

    ОтговорИзтриване
  7. Джебел басма2/8/20 17:31

    Ахмед Осман го няма, Арда също няма да има.. Некадърник е този белия.. Сега лекичко махна и Месут от врата, негови хора налага боклука му с боклук

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/8/20 00:25

    Пешеввв от къде намери тоя тренер,, не виждаш ли, че играчите него слушат заради анти тактиката от негова страна.. М. Александров бек кога и къде е играл в кариерата си?
    Играчите видно него искат и след 3тия кръг да си стяга куфара заедно с помощниците си

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.