3000 артикула, най-богат избор на алкохол, цигари, пури, цена без никаква конкуренция. „Добро качество на най-ниски цени“-слоганът на веригата, който се припокрива с мнението на хиляди клиенти в Кърджали и региона, които припознаха магазина като „двигателя“ за купона, семейния празник, дори сватбата. Причината, поради която веригата вече разполага с втори обект в областния град. „Аванти“ отвори още един магазин - на кръговото кръстовище на автогарата в Кърджали, срещу Лирата на Орфей, почти година след като първият обект заработи в града край Арда.
Двата магазина са част от голямото семейство на „Аванти“. Специализирани в продажбата на алкохол, безалкохолни, захарни изделия, тютюневи изделия, а отскоро и хранителни продукти от първа необходимост.
„Аванти“ има 70 свои обекта в цялата страна. Двете търговски единици в Кърджали обаче са единствените с работно време от 7 сутринта до 1 часа след полунощ и до 2 часа през уикенда. Единствените търговски обекти, които предлагат и доставки до дома.

Телефонът за поръчки в рамките на работното време е 0879 910 018. „Свършва алкохолът, цигарите, безалкохолното, вдигате телефона и нашият персонал ще ви информира за всичко, което търсите с цени и дори препоръки, услуга, която до този момент нито един търговец не е извършвал до момента“, споделят от екипа на „Аванти“.
3000 са артикулите в двата магазина. Всички марки цигари, целият набор и клас от алкохол. Само бирата е над 30 вида-българска, белгийска, холандска, британска, германска, чешка… „Аванти“ е и единствената точка в областта, предлагаща IQOS. Там може да се закупи устройство за бездимни цигари, да се замени устройство, да се снабди с аксесоар за него.
Цените на марковия алкохол пък са без конкуренция дори от големите хранителни вериги, с които разликата в цената на квалитетните питиета достига до 20 лева. „Аванти“ предлага уиски дори за най-изтънчените ценители-за подарък, за повод, за скъп човек. Ниво на класата, което никъде в региона не може да бъде закупено.
Двадесет са различните видове пури, а асортиментът ще се обогатява още повече заради нарасналия интерес от страна на кърджалийци.
„При нас цените са складови, с тази разлика, че се купува на дребно. Все повече обаче ни търсят за семейни тържества и дори сватби. Купуват се маркови напитки с кашони“, споделят от екипа. Постоянно се поставят и „шокови цени“ на продукти, които още повече обезсмислят обикаляне по останали вериги.
От февруари магазините в Кърджали предлагат и храни от първа необходимост. Съвсем скоро клиентите ще могат да пазаруват и млечни продукти.
„Цена, качество, без конкуренция“, категорични са в „Аванти“.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.