След джипката на Бойко Борисов, гумената лодка на Христо Иванов е новият диагностициран случай на що-годе добър политически PR.

Гардовете и гадовете сред тях, които шляпат без мисъл по догановия бряг, вдигнаха акциите на Иванов и неговата „Демократична България“.
Иначе, Христо Иванов щеше да забие националния трибагреник на ташлък (каменист) плажа на Доган и да се върне обратно по вода, а на брега в Бургас, и особено като се върне на жълтите павета в София, да го посрещнат с нов прякор. Нещо от рода на „Кючюк Ботев“. И да падне голям смях.
Но сега тъжно.

В събота 4 000 души щели да тръгнат към летния Сарай на Ахмед Доган. Може, но ако ви разреши здравният министър Кирил Ананиев.

На вниманието на настоящи и бъдещи служители на Националната служба за охрана:
Формата и цветовете на националния флаг на България са записани в конституцията на Република България.
Чл. 166.: Знамето на Република България е трицветно: бяло, зелено и червено, поставени водоравно отгоре надолу.
По-подробно, формата, размерите и цветовете се определят от Закона за Държавния печат и Националното знаме на Република България
Форма – правоъгълна със съотношение на широчина към дължина – 3:5. При вертикално окачено знаме, прикрепено към напречник, максималната му дължина може да достигне до пет широчини.
Размери: 18х30 cm, 24х40 cm, 90х150 cm, 129х215 cm.
Цветове:
бял – със степен на белота не по-малка от 80%, зелен – номер 17-5936 ТС по скалата на Пантон-текстил или 347 U по скалата на Пантон за печат върху хартия.
червен – номер 18-1664 ТС по скалата на Пантон-текстил 032 U по скалата на Пантон за печат върху хартия.
И т. н., и т. н.

Очаквайте сериозния анализ: Когато Доган не ходи на терен, теренът се мести пред Сарая на Доган
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. зафер ертюрк9/7/20 13:06

    Предизборен БГ екшън.
    Много сериен Трилър.
    Главни герой Асфалт паша, Фелдфебел и Каскет ефенди.
    По едноименния роман на зафериюс.
    Режисьор и Сценарист Ахмед Доган.
    Главен Кукловод Ахмед Доган.
    Архитект на комични Сцени Ахмед Доган.
    Следва сериалът по едноименния роман на Ахмед Доган, И ловец и рибар и Император На БГ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/7/20 13:07

    И каква всъщност е позицията ви? Нормални ли са действията на НСО ? Нормална ли е тази държава, където полицията не смее да поиска лични документи на определени хора?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/7/20 13:12

    България е превзета от сенчестата власт, която узурпира части от българската земя, строи си пищни дворци с държавни пари (кредитът за строежа на Сарая бил погасен от ... ББР, доколкото четох), охранява се от яки биячи, на които ние плащаме заплатите, обградила се е с медии, които оплюват и оклеветяват враговете й, а от официалните институции - ни дума, ни вопъл, ни стон.

    Защото официалните институции са сведени до прислуга и охрана на сараите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/7/20 13:12

    Сопола веднага е бил изведен от тази кичозна грозотия. Така, че събота няма да е там.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/7/20 19:44

      999 % е изпратен в Дубай! При другия..

      Изтриване
  5. Анонимен9/7/20 13:16

    Ако бяха частни гардове некомпететността и невежеството им можеха да бъдат поне разбрани. Тези "гардове" обаче, олицетворяват и представляват държавата и държавната власт.
    ЗНСО: - Чл. 17. (1) Охраната на обект е дейност по възпрепятстване на неправомерно проникване на лица в охраняемите обекти по месторабота и местоживеене на охраняваните лица, както и на пряко посегателство срещу тях.
    (2) Дейността по ал. 1 може да включва и въвеждането на пропускателен режим за допускане на лица и транспортни средства, както и за внасяне на предмети в охраняем обект."
    Нищо от това, откъм морето не е направено. Защото не са го очаквали. А трябваше да го предвидят. Щом са професионалисти.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/7/20 13:21

    Голяма глупост направиха тези бабаити.

    Сега в събота вече няма как да спрат хората да отидат на тоя плаж.

    А като нищо и някой може да удари клечката на това архитектурно недоумение.

    Каквото сам си направиш никой не може да ти направи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/7/20 13:22

    Това , че направиха глупост е така но поругаването на националния флаг е престъпление по наказателния кодекс.
    А Доган не губи нищо. Неговите гласове са сигурни. Виж за партньора му в управлението това са жестоки репутационни щети.Доган просто показа Кой управлява управляващите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/7/20 13:23

    Големият проблем на Конституция е, че във фигурата на главният прокурор има свъхконцентрация на власт, която когато е овладяна от олигархични кръгове и други интереси, застрашава държавата. Върховният закон не е завършен напълно, защото например президентското вето се преодолява едва с 122 гласа в Народното събрание, което реално води до липса на контрол и баланс на властите.
    "По този начин няма автентичен контрол над едно разбесняло се парламентарно мнозинство."
    Това разбесняло се парламентарно мнозинство, управлявано от сараите е поставено на тясно от Христо Иванов. Мълчанието на сараите говори, че са изненадани и трескаво търсят отговор. В никакъв случай не трябва да се допуска, че ще клекнат обезсилени.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/7/20 13:25

    В България за съжаление няма реални политики, всеки който иска да дигне рейтинг се упражнява върху ДПС и Доган.
    Това е политическата действителност!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/7/20 07:53

    Вече недовиждам буквите и чета "Ташак"плажа надоган.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/7/20 08:09

    Tozi dogan nemali dago arestuvat oste

    ОтговорИзтриване
  12. Много коментари бяха изписани за случая в сараите на Доган,но всички пропуснаха основната цел на Христо Иванов.Човека каза -,,Ето ,това е модела по който безогледно се ограбва държавата,,Това е главното.В случая не е важно какъв е Христо Иванов.На негово място можеше да бъде всеки български гражданин.Жалко е ,че много хора не разбраха причините за днешното окаяно състояние на ограбената ни държава.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.