В рамките на 60 секунди Милен Желев и Светослав Ковачев се разписаха за „Арда 1924“ на стадион „Огоста“ в Монтана на старта на новото футболно първенство на България. Противно на очакванията, че головете в 33-ата и 34-та минути почти гарантират победата за „Сините от Кърджали“, които в този мач играха с резервния червен екип, се случи точно обратното. През втората част сякаш играчите на „Арда 1924“ бяха пропътували разстоянието до Северозапада за всякакъв друг развой, но не и за победа – инициативата бе изцяло на новаците в лигата.
Домакините изравниха с два бързи гола на Преслав Петров и Борислав Балджийски в 48-ата и 49-та минути.
Резултатът стана 3:2 за домакините в 82-ата минута, точен бе Владимир Айтов.
И когато всичко изглеждаше тъжно за нашите, монтанецът Петров се разписа и в своята врата в последната минута – 3:3.
На снимката: Топката е в мрежата на монтанската врата
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Abe Byal li si Cheren li si,pak sichtata rabota s vratarya,samo i samo Mesut da ne e titulyar.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/8/20 20:55

    това е подигравка с феновете,тотаджии загубени

    ОтговорИзтриване
  3. От 2:0 да ти вкарат три....Къде е причината? Тренер,ти само да разхождаш блузката ли си тук или минаваш случайно? Казвах ви ,че няма нападатели, а толкова елементарни грешки от уж опитните играчи? Че то и в трета група май играехме по-добре,бре!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/8/20 21:27

    nov a godina i otnovo namirisvat machovete na Arda

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/8/20 22:06

    Липса на концентрация, мотивация, не се раздават на 100% футболистите, слаби единоборства, слаби удари, все едно аматьор бие шутовете. Дано треньорския щаб и управителите се разберат да вземат един плеймейкър, защото нито Мартинов, нито Руменов, нито Лъчо могат да правят тези неща, които прави един атакуващ полузащитник, а и те самите са си дефанзивни полузащитници!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/8/20 22:15

    Яко Тото, ако не сте разбрали, клубовете нямат пари и ще има цирк. НЕ ПЛАЩАЙТЕ ПО 9 ЛЕВА НА МЕСЕЦ НА КИРЧО, НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ПОРНО ДА ГЛЕДАТЕ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/8/20 23:37

    Благодарение на вратаря не загубихме,само три гола допусна браво..

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/8/20 23:49

    Кире стига с тия менъджърски интереси и комисиони,от къде намери тоя вратар? Много ли ни трябваше в Арда? Месут от 4мача допусна 2гола..пускай Месут и вземи юноша резерва за самочувствие.. Какво мислиш за джоба

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/8/20 07:52

    Гледах мача по диема,по някое време погледнах и Испанско първенство (запис).Е нашите наистина играят на забавен кадър..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/8/20 12:29

    Айде стига с тоя Месут големи разбирачи станахте. Ще ви видим в събота пак как ще мълчите като в джамия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/8/20 15:45

      Tova li ti e problema? Neka imama na djamiyata da ti go navre glupako...

      Изтриване
    2. Анонимен10/8/20 16:35

      Go fuck yourself , fucking cunt

      Изтриване
  11. Анонимен9/8/20 13:45

    Киров кво искаш да правиш, от къде разбра, че тоя вратар-гелосан е по добър от Месут? Иван Коконов и Лозев заслужават да са титуляри

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/8/20 14:18

    Питам ве вас разбирачи те вратаря в случая каква вина имаше за головете, първия фаул рикошет удар от блиско разстояние на нападател разбъркване и гол, втория грешка в центъра и извеждане на нападател сам срещу вратаря и гол, в случая какво можеше да направи вратаря, че толкова го обвиняват или само търсите причини без основание, чакайте вие какво си мислите, че на терена само ние играем футбол другите не, едва ли не ние всеки трябва да бием, вие май не можете да бъдете реалисти,стигате сте давали оценки кой какъв е защото станахте много анализаторите не само в Родопи24 и по фен групите и още незнам си къде, вие вместо да се радвате, че имаме отбор в А група и да го подкрепяте се чудите по кой начин да се заяждате и да плюете отбора, всички вие дето пишите против отбора за мен вие не сте фенове на АРДА,истинския фен подкрепя отбора си за добро и лошо, не може при всеки мач който не е завършил в наша полза да бъдем крайни, в спорта е тъка ще има победи, равни и загуби и ние ако сме истински фенове ще подкрепяме винаги отбора независимо от резултата тъка е и тъка трябва да бъде, нека пожелаем успех на момчетата през новия сезон и в събота всички на мача с Левски да подкрепим отбора за победа, няма сини няма червени тук всички сме от АРДА. САМО АРДА.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/8/20 16:44

    До 14.18: Ако разбирате от футбол ,колкото от показаното в неграмотното си писане, то значи,че сте много зле! И не подценявайте обикновените хора от Родопите. Те се вълнуват, тях ги боли от неумението на тренера да мотивира играчите си. Неумение да ръководиш играта, та даже и да ги научиш на нещо хубаво,но при наемниците е така...за жалост!

    ОтговорИзтриване
  14. Ti pa Pomak li si zasto dirjis tolkos toq vratar mnogo li PO dobri ot Mesut I Kirov si beşe tolkos vratar na vremeto culi Pomak takiv poznavas te samo da te vidq ste kaja

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/8/20 22:34

      Божеее,чудя се защо толкова прости и неграмотни хора се опитват да се изказват

      Изтриване
  15. Анонимен9/8/20 22:24

    До16.44,ало грамотника който разбираш много от футбол, питам те кое правилно и кое неправилно, как разбра, че треньора не може да мотивира отбора ти случайно да не присъства на разбора за да казваш, че не умее да ги мотивира големи професори станахте от всичко разбирате, щом толкова си голям разбирач и мотиватор давай да те назначим на мястото на Киров и да почваме да мачка ме всички отбори, какво значи наемници това са футболисти които защитават честа на даден клуб, да не би случайно в другите клубове играят със собствени кадри, до сега къде бяхте, че сега почнахте да обръщате внимание за собствени кадри, аз съм сигурен, че преди изобщо не се се интересувал от отбора защото тогава отбора меко казано беше слаб и бяхме пред отпадане от В група с местни кадри, защо тогава не си даваше мнение кой е мотиватор и кой на какво ги учи, омръзна ми от такива като тебе разбирачи в кавички да чета простотии,затова моя съвет е след като не ти харесва всичко около отбора никой не те кара да го гледаш и да си хабиш нервите щом толкова си краен все пак отбора не е във В група а е в А група затова сам си направи извода каква е разликата.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен10/8/20 11:54

    Vsicki sa kradtsi nay golemiya e Stanimir

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.