"Липса на концентрация, елементарни грешки костваха изравняването. Получи се добър за феновете мач, но инфарктен за нас - треньорите. Хубавото е, че успяхме да изравним, можеше и да спечелим. Това бе реалният резултат", коментира старши треньорът на „Арда 1924“ Николай Киров след равенството в Монтана в първия кръг на първенството в Първа лига.
Припомняме, че гостите от "Арда 1924" с 2:0 през първата част, но през втората последва обрат, а автогол донесе ценната за „Арда 1924“ в последната минута – 3:3.
"Трябва ни време, за да заздравим връзките между звената. Имаше индивидуални грешки“, каза Киров, отбелязвайки още младостта и притесненията на много от играчите в този първи мач.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/8/20 00:19

    Да за е2а в левите крака!

    ОтговорИзтриване
  2. Kakvo vreme ti trqva be dirvodeleca do godina v b grupa Posle v ı kray v grada futbol kide si trigna s te futbolisti mesni momceta trqva za da ima futbol v grada

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/8/20 14:03

    Инфарктен за нас, все още обичащите Арда . А на теб -тренер,какво ти е? Взимаш си паричките, не си местен ,че да те заболи,имаш си договор и както казвахме в казармата: "Чакаш си увото". Като ти гледам недоработата....,май скоро ще си пътник! За обикновените хора от Родопите ми е жал! За теб-не! За хората.....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/8/20 15:05

    Стигате, стигате вече с вашите тъпи коментари ставате смешни, сезона почна и почнахте с вашите простотии, може ли да ми обесните какво е станало, че толкова негативно сте настроили към отбора, първи мач играеш на вън не падаш а вие тъка го описахте мача все едно сме загубили катострофално, все пак срещу нас имаше отбор който също искаше да победи, вие не можах те ли да разберете, че в А група няма слаби отбори това да не ви е В групата където биехме с по 12 гола, това няма как да стане тук в А група всяка грешка се наказва какво да кажат големия фаворит Лудогорец който снощи Ботев Враца ги направи за смях, затова недей те да бъдете толкова крайни и да слагате каруцата пред коня, нивата е дълга и ще има много поводи за радост, треньора на Монтана направи най реалистични коментар, че отбора на АРДА е добър отбор и е съставен от много добри български футболисти и не е никак лесен за побеждава не който го под цени ще си има проблеми.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/8/20 16:58

    Кво ми държиш тоя хронометър всеки мач? Защо махна Ахмед? Защо Месут не пази в отсъствието на Караджов? Защо Коконов е резерва? Нямаш далавера от тях затова ли

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/8/20 20:05

    До 15.05. Ти адвокат ли си на тренера или просто минаваш случайно през форума? Щото като ти гледам неграмотното писане,май още не си завършил пети клас. Ама нейсе! Та, по темата. Да не говорим на ангро , а да погледнем реалистично на нещата. От тренера зависи мотивацията на играчите. От тренера зависи кой ще играе-дали е подготвен функционално или не! От тренера зависи да извършва реалистични и навременни промени в състава в зависимост от начина на игра и моментния резултат! А кажи ми драги разбирачо,какво направи тренера в отговор на всичките мои въпроси? Или какво не направи?! Защото май се видя ,че освен да държи хронометър в ръката си ,май друго нищо не правеше!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/8/20 22:38

    Киро махнисе от отбора и заедно с тебе и Пешев щтото таз година няма да стане от вас ништо нали уж оюешга Пешев за местни футболисти каде са няма и няма да имат само щеса резерви. Пешев и Киро пускайте футболисти на герена дето ще играят за арда не само за пари там да седят 90 минути

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.