Шамари плющяха в съботната вечер в „Къщата на любовта“ в Кърджали след като най-оборотното момиче установи, че гастрольорка от Варна се опитва скоростно да я детронира, копирайки нейните оригинални хрумвания за привличане на клиенти.
Това разкри пред 24rodopi.com мераклия, който тъкмо застанал пред портата на „Къща за гости“ в широкия център на града край Арда, когато отвътре с рев излетяло чернокосо момиче. След нея пък дотичала побойничката й шибнала звучен шамар на видимо по-слабата физически жрица на любовта.

„Раздаде правосъдие точно до кафе машината, на входа. От спора разбрах, че новото момиче също си нарисувало зайче (изображение на легендарното зайче на "Плейбой" - б. р.) на дупето, каквото отдавна имала най-оборотната в къщата. А зайчето било нещо като парола за честите посетители на къщата. Казвали, че най-добра е „мацката със зайчето“ и от това тя имала два пъти повече клиенти от останалите. Варненката обаче се изхитрила и искала с хитрост да отклони потока към себе си. Накрая наказаната призна, че само една в къщата има право на зайче на дупето си“, разказа най-големият карък на „Къщата за мераклии“, както съседите наричат още дома за настаняване на гости. Той направил кръгом и се отдалечил от Първа любовчийска улица в Кърджали.
Всички обитатели в къщата са момичета, практикуващи древния занаят.
Съседите в шок, от сутрин до вечер чакат клиенти. „Жрици“ превзеха улица, „любовта“ е 24х7!
Къде се намира Първа любовчийска улица в Кърджали – четете по-късно тук
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/20 06:52

    Поне платиха ли си за рекламата? Може и в натура де...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/20 15:22

      Амче как. Безплатен обяд няма.

      Изтриване
  2. Анонимен23/8/20 08:24

    Даже и имената знаем алев
    Всички станахме ибачи

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/20 08:57

    Скоро органите на реда ако не предприемат мерки ние ще направим нужното за да се унищожи тази къща на греха!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/8/20 09:42

    пазара стана квартала на червените фенери :)
    Къщи за гости Арда, Рай, Албена, хотелчето над старите тоалетни, Мегдана
    отделно из града има доста други места където има "гостенки"

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/8/20 12:27

    Цялата страна май се прввърна в един голям "публичен дом"

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/8/20 13:49

    tova si e publi4en dom a Alev aynali e PEZEVENG

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/8/20 15:56

    До 09:42 май нещо не си запознат за Мегдана,там такива неща няма!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/8/20 21:59

    v vgrada ima vsichko no ne i policia .ima samo policai fasondjii.gospoda policai po yasno kak da vi kajat v rpu li da vi gi dokarat kakvo chakate ??????

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/8/20 09:35

    Смърт за проститутките и сутеньорите им!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/20 15:26

      Ама като играеше с катеричката не викаше тъка.

      Изтриване
  10. Анонимен24/8/20 21:45

    Аз съм Шукри Хаджиев.Ние от движението за правни свободи, и ние и вие го знаем кое е то, решихме да дебнем тази гастрономка от Варна.Тя спъва нашата развличаща икономика като пречи на нашите млади госпожиси да работят в тази къща. Къщата си е със доказвани жреци които лично съм навестявал. Там работят добре и конрекно за позитивни иживявания. Няма разни хайванки да бият и тормозят нашите доказвани жреци. Младите да се запазват със помагащи сретства при работа и да въвеждат и турска лира за сметки. Вечно аз Шукри Хаджиев.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.