Село Широко поле. Широко за отпадъци край контейнерите за смет. Малко сметище и аромати през лятото.
Едни казват-контейнерите не са почиствани от месец.
Видимо обаче единият е празен, а отпадъците са навред край тях.
„Това е положението в 117 села след като премина Курбан Байрам. Работим по график, не сме спирали. Дори в събота. Но следпразнично, когато селата са били пълни, няма как физически да се успее. Според графика, Широко поле ще бъде почистено в понеделник“, коментираха за 24rodopi.com от сметопочистващата фирма, обслужваща десетки населени места в общината.

24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/8/20 12:48

    “Когато детето ви си спечели първите пари за сладолед и си го купи само, направете следното:
    1. Преди да има време да оближе сладоледа си, вземете го от него и отхапете 20%;
    2. Докато детето ви гледа учудено, отхапете още 30%;
    След това му дайте останалата част от сладоледа и му обяснете, че това прави държавата с всички пари, които някой спечели.
    Ако всеки родител направи това, надявам се в страната да порасне поколение от хора, които ще разберат, че държавата няма свои пари - има само пари от данъкоплатци. И че данъкоплатците не само могат, но и трябва да наблюдават как правителствените служители харчат парите им."
    Маргарет Тачър

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/8/20 13:05

    1. На байрама нямаше тази година хора!!!
    2. Контейнерите след като се напълнят,нормално е да си оставят боклука покрай него...
    3. График НИКОГА НЕ СЕ СПАЗВА!
    4. Като чистят те взимат боклука,който е в контейнера, а не около него
    5. Когато кметовете не им подпишат графичния лист - тях ги заплашват,че няма да си изкарат мандата...
    5. Три пъти в месеца стана Един път през 40 дни!
    Инфо от един селянин

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/8/20 13:39

    Един от контейнерите е празен защото беше подпален.....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/8/20 14:06

    Положението е трагично,ако през седмица се извозва този боклук няма да сме на този хал!Месец и половина!Кмета на селото е вече полупенсианер(послушното момче на Общинския Кмет)Да не говорим,че в такова голямо село няма един назначен,за подържане на чистотата!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/8/20 14:14

    За съжаление това не се случва за първи път...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/8/20 14:41

    всички в селото знаем че общината ни наказва макар да сме едно от големите села хората се питат защо ни наказвате след като кмета е от дпс

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/8/20 18:20

    В.село Вишеград.лятото идват туристи от вътрешността на страната за да видят крепостта.асара контейнерите преливат.а сметището е на 500метра.поне в тва село недейте прави така ба кадамм.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/8/20 19:54

    Протестиращите в София да протестират пред кметството на селото и да искат оставката на Шюкрю ташак ялаян и Кмета крадец Асанчо

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/8/20 20:43

    A v PANCHEVO sme kato v pustinqta SAHARA ot 10 dena nqma piteyna voda

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/8/20 08:37

    Положението е трагично,става и по лошо.Общинските ръководства до такава степен абдикираха от проблемите на хората,.че те сами почнаха за тяхна сметка да си благоустроявят улиците.Питаме се за какво плащаме данък сгради,такса битови отпадъци при положение,че с пенсията си плащаме,това,което е задължение на общините.А да ли е правилно за собствена сметка да благоустрояваме улиците ще се обърнем към медиите и онбусмана на Р.България.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.