„Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която дойде и в мое отсъствие нащрака всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин, шапка им свалям. Много добре бяха изучили ситуацията, години наред са се готвили за подобен момент“, коментира днес премиерът Бойко Борисов по адрес на президента Румен Радев.
„Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята в мое отсъствие. Неслучайно само той го повтаря. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли? За мен случаят е приключен, взел съм си поуките", каза още Борисов.
Пред журналисти по време на инспекция на строителството на магистрала "Хемус" край Буховци той коментира още една актуална тема: Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много, но не е правилно!
"Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат", заяви министър-председателят и изреди увеличението на заплатите на учители и университетски преподаватели, нулева миграция, водеща роля в региона и ролята на България в конфликта в Средиземно море, влизането в еврозоната, банковия съюз.
Припомняме, че във вторник вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов обяви, че е нужен диалог между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев за съставяне на експертен кабинет, който да довърши мандата. За такъв се обяви и ДПС. Предложението не беше прието от Радев, а днес и го отхвърли.
"Всички, които искат да влязат в парламента, аз ги познавам много добре - едни са ми били вицепремиери, други са ми били министри, трети са ми били в екипа, зная им качествата. Това е правилно само ако има висока политическа култура във всички, защото светът влиза в страхотна депресия", разясни Борисов.
Той е категоричен, че няма да отстъпи за предсрочни избори и служебен кабинет на президента.
"Проблемът на сегашната ситуация е, че много от извънпарламентарните партии не по моя вина, знаете, те се разцепиха на три партии и не успаха да влязат в парламента. Няколко нови партии се оформиха, те също не са в парламента. И сега за няколко месеца те са длъжни да загряват, дето се вика, около пистата, за да може да си подберат повече избиратели, които да гласуват за тях. Така че те няма да спрат, разбирам ги, това е изцяло в тяхна полза. Но това не значи, че ние на всеки, на когото му се приискат избори или е загубил и не е влязъл, след 20 дена или след един месец трябва да провеждаме избори. Само след два месеца са редовните избори, кое налага това бързане", коментира Борисов.
Подпитан дали е възможно възстановяването на диалога с президентската институция, премиерът каза, че "той диалогът си върви", но Радев е "много силно политически украсен" и коментира призива на президента "да излезе истината за записи, шкафчета и корупционни схеми". "Радев казва да дадат оставка и тогава да говорим. Аз като подам оставка ще дойда с теб ли да говоря, бе! Ти какъв си? Президент? Ти не си президент, ти си партиен лидер", се обърна Борисов към Радев.
"Човек като говори, трябва да си мисли и за себе си. Грешката им беше, че пуснаха клипа в мое отсъствие. Ако е имало пари в едно чекмедже, злато, диаманти... след като касата е пред вратата. Аз съм изяснил, как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това. Като ченгеджийска операция я направиха фантастично. Не случайно само той го повтаря, защото близко негово обкръжение го свърши", каза още премиерът за снимките и видеата от спалнята му в резиденция "Бояна". Снимките показваха основно нощно шкафче с пистолет отгоре, вътре банкноти по 500 евро, а на един от кадрите в него се виждаха и кюлчета. По-късно анонимно до медиите бе изпратено и видео от спалнята и още общо четири записа с глас като на Борисов.
Отговорът на президента - тук
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/20 17:05

    Баси елементарния.Тоя си мисли, че сме по-прости от него и сме като обкръжението Му.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/9/20 17:06

    Увитото до кръста голо туловище на кого е след като са снимали в негово отсъствие?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/9/20 17:53

    bibi, ami ti v chujdata spalnia li si parkiral?
    ...:-)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/9/20 18:31

    Абсолютен Бай Ганьо на 2020година!Отвсякъде струи простащина, тъпотия, неграмотност, омраза, завист и първобитност! Имам чувството, че е излязъл от някоя пещера заедно с ПКП !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/9/20 18:45

    По негови думи Радевите кадри са прекрасни госпожи, а неговите ПКП

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/9/20 18:47

    muncho, ti pri prekrasnata gospoja li spinkash, dokato prekrasniat gospodin leti v nekoi mustaf oblak?! :-)))

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/9/20 18:47

    Пари и ценности държи в касата. А ако е препълнена, къде?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/9/20 19:01

    Беше се скрил за няколко дни. Като е толкова ербап що не отиде при протестиращите и да поговори с тях. Същият като Тодор Живков. Само разсмива хората. Лошото е, че не се казва Тодор. Иначе от Тодор доста работи е научил като му е бил охранител.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/9/20 19:04

    ZA MILIONI NQMA ZAKONI ZA KOKO6KA NQMA PRO6KA PILNI 4EKMEDJETA NA UPRAVLQVA6TITE A PRAZNI DJOBOVE ZA NARODA

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/9/20 19:23

    Кой друг министър председател на европейска държава спи с кюлчета злато, пачки евро и пистолет до главата? Абсурд!! Живеем в мафиотска държава, за което допринесоха всички политически лидери, които бяха на власт през последните 30 години. Бог да ги накаже.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/20 07:52

      Не Бог .... А народа трябва да ги съди ....
      Както в недалечното минало в Румъния ... с Чаушеску ...
      С най- голямо удоволствие да ги зсатреля човек ....
      Всичките хърсъзи преминали от прехода насам .....
      Едржан

      Изтриване
  11. ВИНЕТУ Е БОЛЕН МОЗЪК.

    ОтговорИзтриване
  12. Аз го обожавам.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/9/20 20:34

    “Нулева миграция” - цитирам!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/9/20 21:46

    Браво Бойко ти си българският премиер най-успешен след прехода

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/9/20 07:38

    Толкова много се оплете в лъжи ........

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/9/20 08:12

    Бойкич,супер си!Мачкай червено-депесарската пасмина!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/20 09:47

      Как ще мачка началника си Пеевски бе, дебилна калинко

      Изтриване
  17. Анонимен25/9/20 08:29

    Преди време говореше,че президента с дрон го наблюдавал,сега изведнъж,бил пуснал няккаква госпожа да го щракне,кое е вярното,че го е наблюдавал президента или някаква хубава госпожа,но определено не е КПП.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен25/9/20 08:31

    Сготвили го жалния

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен25/9/20 09:10

    Чисто луд за връзване

    ОтговорИзтриване
  20. кърджалийка25/9/20 09:58

    Оставка бе, мутро!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен25/9/20 12:56

    Super reklama na babata Katrin Lagarde, babata Monika Iossifova i na drugite babi na drugite banki...vashite dobri pari v nashite dobri race :-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.