От базата "Граф Игнатиево" край Пловдив президентът Румен Радев отговори на нападките на премиера Бойко Борисов, като подчерта, че "не може хора с пълни шкафчета да говорят на хора с празни шкафчета".
"Не виждам смисъл да ни тикат в постановка, в която диалогът да бъде индулгенция и опрощаване - за шкафчета, за начин на порочно управление, за корупция и така нататък. Няма как да стане. Аз го казах вече няколко пъти. Не искам точно тук да политизирам темата, но... не може хора с пълни шкафчета да канят хора с празни шкафчета за диалог", каза президентът Радев.
„Трябва да има и ясен отговор на публикациите на „Шпигел“, където има обвинения, че българското държавно обвинение се е поставило в услуга на чужда държава. Трябва да подхождаме с ясни критерии с всичко, което оронва националната ни сигурност“, каза още президента. "Вижте, аз обявявам дни преди да ходя някъде, точно къде отивам, в колко часа отивам и какво правя. Премиерът се държи като участник... като космонавт в първите пилотирани космически полети. Помните ли как бяха новините по онова време - в нощните новини казват днес по обяд успешно беше изстрелян изкуствен спътник с космонавти на борда. Защото имаше много неуспешни изстрелвания, които не се обявяваха. Ами време е първо премиерът да се яви на работното си място и оттам да прави изявления. Какви скечове играе господин Борисов и какво казва няма никакво значение. Легитимността е загубена и можем да строим бъдеще на държавата си справедливо и модерно само на основата на истината. Както виждате два месеца имаше и повече той да каже истината за шкафчетата, досега нямаше изявление. Знаете как реагира спонтанно като гейзер за фейк новината за гръцкия остров, защо сега не реагира така, когато бяха записите и шкафчетата", коментира още президентът Румен Радев.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/20 17:42

    malaki...marsiat bg vazduha s izgoreli gazove na offshorni orajeini proizvoditeli...eko ministarat da im udari cheren pechat i out bg!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ръфкъ25/9/20 13:20

      Онова човек ,ти ептен си чобан салата.Много разбираш на него сялостно.

      Изтриване
  2. Анонимен24/9/20 18:17

    Най големия боклук е Мунчо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/9/20 18:22

    Фъфлйо не можеж да се мериш с БОЙКО той е със светлинни години преди теб

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/9/20 18:53

    Фани единия, удри другия. Водят си госпожи, кой в резиденция, кой в държавен апартамент под наем плащан от държавно ведомство. После се плюят по вестници. Няма да ни оттърват от битовизми.

    ОтговорИзтриване
  5. Крадлив СУДЖУУУУК24/9/20 20:00

    Ударно и мощно браво на президента ни..това е политик и държавник с топки...ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на хунтата и диктатурата от крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/9/20 21:02

    До първите двама анонимници. Вие сигурно не знаете български език, а пък за чуждия то се знае кой е. Ама много станахте европейци. Явно тази политика много я разбирате.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/9/20 21:08

    Бая време ще има да блъскаш в политиката докато стигнеш генерал Бойко Борисов най-успешният премиер за всички времена

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/20 23:38

      Хапчетата!!! Да не забравиш!

      Изтриване
  8. Анонимен24/9/20 21:10

    С нищо не се запомни този президент никой никъде не го вика в нито една държава само с глупости се занимава голяма злоба има в този човек най-некадърният президент.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/9/20 21:11

    Импийчмънт за Мунчо

    ОтговорИзтриване
  10. искамисе на следващите президентски избори бойко дасе кандитатира тогава ще видим на кой е по голям

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/9/20 08:28

    Още много ще трябва да му гледаме сеира на тоя премиер, докато и най-простите видят истината.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/9/20 09:24

    А другарю Президент твоето шкафче празно, затова ревеш да ти го напълнят а?
    значи ти си с празното шкафче и искаш да захапеш кокала и няма пускане

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/9/20 09:45

    Брех колко калинки на държавна службица са се разписали във форума

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.