"В тaзи тeжкa пoлитичecкa кoнфрoнтaция и инcтитуциoнaлнa кризa, кoятo имa днec, ДПC щe бъдe рeшaвaщият фaктoр и щe oпрeдeли врeмeтo и дaли тoзи пaрлaмeнт щe cи изкaрa мaндaтa", твърди в интeрвю зa "Флaгмaн" Цвeтaн Цвeтaнoв.
Бившият №2 в ГЕРБ прогнозира, че на следващите избори за ГЕРБ ще гласуват 500 000 българи.
"Нa 27 ceптeмври плaнирaмe дa бъдe прoвeдeнo учрeдитeлнoтo cъбрaниe, в кoeтo дa ce нaпрaви избoр нa cъoтвeтнитe oргaни нa пaртиятa "Рeпубликaнци зa Бългaрия". Нaй-гoлeмият aкцeнт, кoйтo щe зaлoжим зa рaзвитиeтo нa прoeктa, e дa мoжeм дa ce oбърнeм и дa пoтърcим пoдкрeпa oт нeглacувaщитe, a тe ca нaд 50%", зaвършвa Цвeтaнoв.
За новата си партия Цветанов разчита в Кърджали на бившия областен управител Илия Илиев, но е по-активен в съседната Смолянска област.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/9/20 14:59

    Цветанов ,ти си бита карта, пък и с този областен може да влезете само ако сте в съдружие с ДПС , иначе се готви с Винету ,при бай Ставри

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/9/20 15:03

    Ха да видим сега ДПС искат или не искат да падне правителството иначе Карадайъ на думи каза оставка на правителството,но друго си е задкулисните игри с ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/9/20 15:14

    Щастливец с шестте апартамента, нещо като многомашинник, като Стахановец. А Боко и Караянчева казват, че тези от площада които стачкуват били мафия. Е наистина както пее Сл. Трифонов няма такава държава. Жалко, че го принудиха да си смени името на партията си защото се уплашиха. Не, че сега не са уплашени. Ако беше останало предишното име сигурно щеше да спечели изборите. Тези хора ми напомнят на героите от филма "Господин за един ден".

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/9/20 18:39

    Генерал Мюмюн Жуков-Минзухарски и Шемситин Гутериш заслужават да бъдат лидери на партията на Цвъки.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/9/20 22:14

    Апартаметаджията Цветанов е най-обикновен контрабандист на цигари като ББ.КапацитетZerro.

    ОтговорИзтриване
  6. зафер ертюрк13/9/20 22:34

    Негласуващите от Турската и Помашката етнос е заради отнетите им права.
    В вашия проект дали има нещо по въпроса.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/9/20 08:05

    КАКВА ОМРАЗА КЪМ ЦВЕТАНОВ. СЪЩИЯТ ПРЕВЪЗХОЖДА 95 % ОТ СЕГАШНИТЕ ПУБЛИЧНИ ПОЛУЧИЧНОСТИ. НО ИЛИЯ ИЛИЕВ Е ДОБРО МОМЧЕ Г-Н ЦВЕТАНОВ НО НЕ СТАВА ЗА ВАШ ПРЕДСТАВИТЕЛ.МЕКУШАВ НЕУБЕДИТЕЛЕН ПОЛУИНТЕЛИГЕНТЕН. ЧЕ Е БИЛ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ Е ЕДНА ПОРЕДНА ГРЕЕШКА. ГОРЕГИРАЙТЕ СЕ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/9/20 11:05

    Въпроса е:Рашид дали ще успее да събере в новата партия, старите си колеги от Дост или заради него няма да идват?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/9/20 11:07

    Може ли да публикувате идеите на тази нова партия

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/9/20 12:46

    11.07 Идейте на всички партии в Н
    България са дайте другари за да дадем иначе крадем, ако не знаеш как ще те направим чиновник.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.