Скоро общинският център Черноочене ще бъде свързан с Нови пазар и оформилия се нов квартал с асфалтирана улица, пешеходна зона и места за паркиране. Изпълнителите на проекта са на финалната права.
При посещението си на строителната площадка кметът на община Черноочене Айдън Осман бе информиран от техническия ръководител на обекта за текущите дейности по изпълнението.
Айдън Осман заяви, че строително-монтажните работи са на довършителен етап. В началото на следващата седмица предстои асфалтирането на трасето.
Вече е отстранена съществуващата стара асфалтова настилка. Изградени са тротоари. Оформени са паркоместа – съобразени с достъпа за хора с увреждания и зелено пространство.
Отделно новопостроените жилищни сгради са включени към съществуващата канализационна мрежа за отпадни води. И там от няколко години с високи темпове се оформя нов квартал.
Кметът на Общината Айдън Осман подчерта, че основна цел на екипа му е подобряване качеството на живот и създаване комфорт на населението на общинския център, реализирана чрез пространствени решения. Той увери, че ангажиментите и дейностите по приетата капиталова програма за 2020 г, по които работи Община Черноочене ще продължат.
Исмет Исмаил, Черноочене
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/9/20 16:21

    ТАКА СЕ ПРАВИ
    КАТО БОЙКО
    С АСФАЛТ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/9/20 11:59

    Екй Неждет ти ли си,що пишеш коментари

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/9/20 12:23

    Хайде бе, хора!!!! На колене Ви падаме, направете и нашия път до ЛУНАТА, пардон, Нановица!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.