21-годишен пострадал и бил настанен в болница след скандал около 1 часа на 23 септември в Джебел, съобщиха от полицията. Мъжът посетил къща в града и в късния час възникнало спречкване с 16-годишен, който обитавал жилището със семейството си. По първоначални данни след ескалация на свадата непълнолетният наранил опонента си с нож. Пострадалият бил транспортиран в здравно заведение за оказване на спешна помощ.
Дежурна оперативна група от РУ-Джебел извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда. 16-годишният бил задържан за срок до 24 часа в управлението. Работата по случая продължават група „Криминална полиция“ и разследващ полицай.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/20 13:15

    Проверете си фактите отново! 21-годишният наркоман не е посетил семейството, а е влязъл с взлом през балкона след като се е покатерил оттам. 16-годишния младеж, А НЕ ХЛАПАК, има пълно право на самозащита при такава ситуация. Да не би да е трябвало да посрещне с отворени обятия и да изчака "неканения гост" да го убие или да открадне нещо от къщата?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/9/20 13:25

    Artik insanlar azdı kimsenin kimseye saygisi yok insallah ilerde bu gunleri aramayiz keske herkez kardesce yasasa once ön yargilarimizdan kurtulsak ne guzel olurdu

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/9/20 13:26

    Наркомана е любовник на майка му

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/9/20 14:37

    Орчо анасънън сикиджисини бъчакламъш..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/9/20 15:19

    В Джебел има много наркозависими. Ситуацията се подценява много. Полицията и тамошните власти нямат реалната представа и професионални дадености за да се борят с проблема. В горите и ливадите край града гъмжи от мини плантации на марихуана. Има и гастрольори химици. Нека държавата се намеси докато не е станала някоя по голяма трагедия. Джебел е станал като Меделин.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/9/20 15:56

    Какво търси 21 годишния в дома на 16 годишния в 1ч. посред нощ ?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/9/20 18:32

    Fanfini-fin-fon изпълнения...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/9/20 21:01

    Със спечелени лесни пари ето докъде я докараха нищо не е вечно, всичко на този свят се връща жалко за децата.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/9/20 16:23

    Ами той баща му всяка вечер като се събере на ракийка с другарите дават му кораш на малкия и нормално да се чувства невидим " хлапето "

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/9/20 20:15

    Бащата всяка вечер пие с другарите,викат го малкия дават му кораша и той се мисли за невидим малкия кво да прави

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/9/20 07:30

    В тази ситуация мога само да кажа,че лошо за малкото момче.. този белег вечно ще остане в съзнанието и в досието му..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.