„Арда 1924“ посреща днес ЦСКА в мач от 10-тия кръг в Първа лига. Според букмейкърите „червените“ лесно ще спечелят 3 точки на стадиона в парк „Простор“, но „Сините от Кърджали“ неведнъж объркват тотално прогнозите за залозите. Цените на билетите са от 10 до 20 лева.

Вчера се изиграха два мача от този кръг.

Отборът на „Левски“ загуби с 1:2 от „Черно море“ на "Герена", след като допусна обрат срещу "моряците", които играха с човек по-малко през цялото второ полувреме. „Сините“ водеха с 1:0 в края на първото полувреме, когато за втори жълт картон бе изгонен Илиян Илиев – младши.

Така "сините" записаха първа загуба от съперника в София за първенство от 62 години след 54 поредни мача. „Левскарите“ продължиха пропадането си през този сезон, след като в последните си четири мача в елита взеха само 1 точка и с 11 точки заемат десетото място в подреждането. След мача оставка подаде треньорът на тима Георги Тодоров, а от съсобственика на „Левски“ Тити Папазов хабер няма. „Това е дъното“, коментира след загубата Тодоров.

В другата среща пловдивският „Локомотив“ победи като гост „Царско село“ с 3:0 и дръпна с 5 точки пред „Лудогорец“, което пък не е добре за „Арда 1924“ – шампионите не могат да си позволят отпускане в отложеното гостуване в Кърджали.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/10/20 10:46

    Напред момчета!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/10/20 11:22

    При цена на билет 20 лв 400 зрители ,а при цена на билет 5 лв 5000 зрители в подкрепа на АРДА помислете си малко , не бъдете толкова алчни

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/10/20 14:17

    Каква е тази цена на билетите? Как да дойде човек да подкрепя отбора? Отново ще се гледа по телевизията. Благодаря, лек ден.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.