Представителите на ДПС в област Кърджали настояват за незабавната оставка на председателя на НС Цвета Караянчева, обявиха в декларация от Областното ръководство на Движението за права и свободи в Кърджали.

Ето текста на декларацията:

„Убедени сме, че лица като г-жа Караянчева и караянчевщината нямат място в българската политика. Госпожата не е заплаха за ДПС в смесените райони, какъвто ореол се опитват да й припишат нейните съпартийци. ДПС печели убедително и неизменно вота на хората във всичките 7 общини от областта, въпреки нейното присъствие  на политическата сцена вече 13 г. Факт е, обаче, че тя нанесе огромни щети на толерантността с агресивното си поведение, насаждането на страх, с омразата и противопоставянето, които наложи като модел на поведение на ГЕРБ в Кърджали. Моделът „караянчевщина“, за съжаление, вече е пренесен и на национално ниво.

Този модел, който категорично отричаме, включва:

-Злоупотреба с власт и всяване на страх от властта;

-Опорочени конкурси и  повсеместни партийни назначения;

-Използване  на областния управител като пръчица за наказания на местната власт, благодарение на което валията абдикира от отговорността на държавен служител и остана в изолатора;

-Недопустимо разделение на миряните и политизиране на религиозните празници и храмове;

-Липса на управленски капацитет и експертиза - вече 10 години откакто ГЕРБ е на власт, нито един привлечен инвеститор в област Кърджали;

-Опорочени конкурси за директори на училища;

-Ликвидиране на диалога между местната, регионална и централна власт в ущърб на гражданите на Кърджали;

-Превръщане на държавните учреждения и фирми в партийни офиси на ГЕРБ, и т.н.,и т. н.

ДПС-Кърджали ще продължава да отстоява принципите на демокрацията, правовата държава, човешките права и толерантността в интерес на развитието на региона и подобряване на жизнения стандарт на хората.

През последните 30 години нито един министър-председател на България  не си е позволявал така да обижда Кърджали..., нито Кърджали го е заслужил!

Цвета Караянчева не е Кърджали и Кърджали не е Цвета Караянчева!

В името на държавността и стабилността Областният съвет на ДПС-Кърджали настоява за оставката на председателя на НС г-жа Цвета Караянчева“.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/10/20 13:15

    Осгавка и на вас.Повече от 30г.управлявате региона какво направихте вие за нас.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/10/20 14:26

    Не! Който и да поеме юздите, няма да премахне нечестните сделки, принципа: аз на тебе ти на мене, моето си е мое, чуждото - общо, не ща да съм добре, искам Вуте да е зле! Всички тия „умни” принципи се усвояват у дома. Така са ги усвоили родителите, техните родители...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/10/20 14:49

    Много точно вижте какво става в Момчилград един пенсионер командва горското! Държавна работа,инвалидна пенсия и съветник ескалатор работа! Оставка!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/20 15:34

    Вие като бяхте във властта сигурно не правихте същото.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/20 16:31

    Най-после някой да каже смело как политически и с нагоден конкурс бе сменена г- жа Стоянова от директор на НОИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/20 17:43

    Хахах ДПС да говори за конкурси смях

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/10/20 22:23

    grada ulicite sa kato sled bombandirovka.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/10/20 22:42

    cveto, vednaga dps na europeski sad za kleveti!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/10/20 09:23

    A DPS ne li vinoven? Kolko godini tuka osven tiah drug ne e pecelil izbori?Kolko? 30god.? Eee togava kakvo e vinoven GERP nali vse vie biahte na vlast?Kakiv investitor dovede tuk za tokova godini? Vse edno niakoi ot Burgas da kaje zasto DPS ne e dovel tuka investitori! Kakvo da dovede nali tozi raion ne e na DPS? Vasata rabota sistata!Samo mahna namirate za alcnosta si i nekadirnosta si!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/10/20 09:39

    Обръчите от фирми на ДПС да не са свършили?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/10/20 11:12

    Още една популистка акция на безгласни ясляджии срещу послушни калинки, които заедно обслужват декаденс, корупция и мафиоти.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.