„В кърджалийското село Стремци се срещнах с членове и симпатизанти на ГЕРБ. Хората оценяват направеното от кабинета Борисов за подобряване на инфраструктурата и повишаване на доходите на земеделските стопани в малките населени места. Благодаря им за доверието към мен като народен представител от техния избирателен район“.

Това написа в страницата си във Фейсбук председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Ден преди това тя разговаря и с членове на клуба на ПП ГЕРБ в кърджалийския квартал  „Възрожденци“. Темите бяха актуалната политическа ситуация в страната, опитите да бъде дискредитирана институцията Народно събрание и отговорността, която премиерът Борисов и правителството носят за запазване на стабилността в страната. Обсъдихме и проблемите на Кърджали, свързани с презастрояването на кв. „Възрожденци“, нуждата от нова детска градина, детски площадки и др.“, посочи Караянчева.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/10/20 14:07

    Му-ха-ха-ха, всичките членове са държавни чиновници на снимката. Уредени на държавна работа, за да обожават, обичат и подаряват цветя на работодателя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/10/20 14:18

      Ми кой да е на снимката?! Да няма да сме аз и ти, дето ще ѝ зададем неудобни въпроси..

      Изтриване
    2. Анонимен18/10/20 16:04

      Не само на снимката,изобщо всички членаве са на държавна работа,особено училищата-там единствения критерий да си назначен е партията...И дпс са същите,само че избираемо назначават(най-големите връзкари)...на случаен принцип или честно спечелил конкурс вече няма...затова образованието е на това ниво

      Изтриване
  2. Крадлив СУДЖУУУУК18/10/20 14:13

    Държавни чиновници...--КАЛИНКИИИИИИИ и СУДЖУЦИИИИИИИИИ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/10/20 14:36

    Хората доволни ,а пък в магазина всичко на вересия Къде е истината

    ОтговорИзтриване
  4. Зъбчо18/10/20 15:19

    Много бедни тия чиновници от герб половината от тях са беззъби,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/20 16:36

    Късно е! Кърджали е в бетон!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/20 20:08

    Г-жо Караянчева, направете така, че да имаме околовръстен път. Така ще ви запомним с добро.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/10/20 20:15

    Дпс са пътници

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/10/20 20:28

    Защо ли не обсъжда проблемите с кмета и отговорни бица от общината, да се търси диалог и решение за липсата на парк, детски площадки, спортни площадки, велоалеи, спортна зала, басейн и друга крайно необходима инфраструктура във Възрожденци?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/10/20 07:53

      Защото са заедно,играят си на опозиция,уж не искали Караянчева...Те ако ни ги искаха,досега 100 пъти герб щяха да паднат от власт

      Изтриване
  9. Анонимен18/10/20 23:07

    Ми то освен до обсъждат проблемите нашите друго не правят проблемите са ясни на всички ни ама решете ги де не само да ги обсъждате

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/10/20 07:47

    Нито околовръстен път, нито спортна зала, най-малко пък на презастрояването може да окаже някакво влияние! Даже прословутото им саниране се извърши от фирми на дпс(същите, които презастрояват).От умрял писмо.... Има ли кой да и се върже вече, както и се връзвахме преди?

    ОтговорИзтриване
  11. Кво да обсъждат, стройтелната площадка Кърджали си остава ненужният пешеходен мост си остава, а хората от Възрожденци, да продължавът да газят кал,на кой му пука

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/10/20 14:32

    ВСЕКИ ДА МИСЛИ С МОЗЪКА СИ, А НЕ С ПОРТФЕЙЛА КОГАТО ГЛАСУВА. СЕГА ЩЕ МИ СЕ ПЛАЧИТЕ. И ДА ЦУНКАТЕ ..... НА ТАЯ КЪРДЖАЛИЙСКА .... НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/10/20 14:49

    Да спре ако може презастрояването, но едва ли.Срамота наближава деня на Кърджали а ние къде си водим децата на панаир. В калта... Безсрамници.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/10/20 23:21

    Това са изроди подиграват се с народа всички са виновни за презастроиаването.Дори започнаха да исипват насип над село Прилепци вече.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.