За втори път Кърджали ще бъде домакин на събитие от информационната кампания на Министерството на отбраната „Бъди войник“. То ще се състои на 20 октомври, като целта е повече хора да се запознаят с тънкостите на военната професия и службата в доброволния резерв. Присъстващите ще могат да задават своите въпроси за военната професия директно на хората в униформа, а от представителите на Военното окръжие може да се информират за текущите конкурси за длъжности във Въоръжените сили.

От 15:30 часа ще бъде открита информационна борса за набиране на военнослужещи в пространството пред паметника на Левски и театъра. Ще има изложение на военна техника и демонстрации на ръкопашни техники от военнослужещи от Съвместното командване на специалните операции.

Припомняме, че при първата кампания в Кърджали от Министерството на отбраната обвиниха Общинската администрация за слабия интерес от страна на млади хора. Причината пък, според ведомството на министър Каракачанов, била в откритата сцена за млади таланти, която била организирана по същото време. От Общината пък отвърнаха, че мероприятието е залегнало в Културния календар още преди година.

Проявата на военните този път ще бъде ден преди празника на Кърджали.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Джибрил Сисе14/10/20 16:47

    Той наетемето когато трябвало не е ходил в Казарма сега да бъде войник еййй скапана държава за какво му е войник да си епилира краката ръцете днешната младеж повръща ми се Фитнес ходя ама и краката епилирани ...ва...ща М...Ма

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/10/20 22:59

    Съжалявам не.Според мен никои няма да се бие за тази корумпирана и изцеждаща от към пари държава.Да влезнат в армията синовете и дъщерите на 240те РАЗБОЙНИКА.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/10/20 07:00

    В България много генерали, но малко войници.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.