Очаквано досегашният областен председател на Младежко ДПС Байрам Байрам беше преизбран единодушно за нов мандат. Той беше единственият кандидат и получи подкрепата на всички 198 делегати  на областната конференция на организацията. Форумът е първият, който се провежда онлайн в ДПС. Делегатите от 7-те общини на областта се включиха от 7 различни зали, за да се спази изискването на едно място да не се събират повече от 30 души. Онлайн поздрави към участниците в конференцията отправиха заместник -председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис, депутатите Адлен Шефкед и Ерол Мехмед, областният лидер на партията инж. Изет Шабан, кметовете на общини. Председателят на МДПС Илхан Кючюк също приветства делегатите, отбелязвайки, че Кърджали е столицата на ДПС.

Около 7 000 души наброяват членовете на МДПС в страната, като близо 2 000 са в Източните Родопи.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/10/20 20:20

    Брей,един-единствен кандидат,чудо на чудесиите

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/10/20 20:50

    Браво на Мехмед, че не разцепи младежите. Кърджали трябва да е обединен. Това, което се случва при младежите в Кърджали, ще ни направи по-силни на национално ниво.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/11/20 09:10

    Mojeshtite mladeji koito naistina rabotiha i bqha do naroda ferdi.. emin..kadir.. gi otstranqwat te sa zaplaha za nqkoi mai..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/11/20 09:12

    Така,точно сега значи е време Борисов да се върне на бял кон като насмете всички кръгове от фирми и комбинатори от ДПС!Почне ли ги,народът ще го носи на ръце.А да видим!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/11/20 09:15

    Все още с потрес се връщам към разказа отпреди 12-13 г на един местен турчин, без да иска оказал се несъгласен с тогавашния ДПС-началник в Момчилградско. Ами в ХХІ в и в ЕС бяха го оставили да умре от глад и последващите обостряния на болестите му. По чудо го спасиха!

    С потресаващи подробности той ни разказа как Доган необезпокояван от никого феодализира Родопите и в замяна на ненамесата на държавата "помага" на алчните за власт БГ политикани.
    Последващото превземане на съдебната власт и отдаването й на концесия на всеки властник срещу ненадзъртане в делата му го виждаме и понастоящем. Що не вземета вие да си копнете вила на брега на морето или във вододайната зона на Искъра?

    Всъщност ние пребиваваме в модела "Доган", доста поизвратен напоследък от вицепрезидента му Пеевски, който - говорят - бил вече в немилост.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/11/20 18:10

      Браво!Точно и кратко!
      И дойдоха времена нелепи,в които ни управляват простаци слепи....Сега умните мълчат,глупавите говорят...

      Изтриване
  6. Анонимен1/11/20 09:16


    Агент Сава и Шиши крепят и управляват правителството!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/11/20 09:18

    Нямa ПРAВA и cвoбoди при ДПC. Никaкви прaвa нe ca зaщитили ДПC. Oт 30 гoд. пoвтaрят caмo 2 нeщa прeди избoри, кoитo вeчe ca бeз знaчeниe зa eлeктoрaтa им- aгитaция нa турcки eзик и изучaвaнe нa мaйчин eзик в училищe. В cъщoтo врeмe oгрaничихa (или oтнeхa) прaвoтo нa труд нa интeлигeнциятa. Нeдoлюбвaт интeлигeнциятa.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/11/20 09:19

    Нaй- вaжнoтo грaждaнcкo прaвo, кoeтo гaрaнтирa дocтoeн живoт, e прaвoтo нa труд. Прeди 15-20 гoд. прaвoтo нa труд нa eлeктoрaтa нa ДПC бe oгрaничeнo(пoнякoгa oтнeтo)- турцитe caмo в чacтния ceктoр. Тoвa нe бe oфициaлнo oбявeнo, нo пo мecтa ce угoвoрихa c БCП и гo извършихa. Хoрa c виcшe oбрaзoвaниe, прoфecиoнaлиcти бяхa принудeни дa cмeнят прoфecиятa cи, дa рaбoтят ниcкoквaлифицирaн труд прoтив вoлятa cи. Мнoгo oт тях бяхa прeвърнaти в прeкaриaт. Други ce принудихa дa eмигрирaт. Тaкa в зoрaтa нa "дeмoкрaциятa" ДПC ocигури дoбри пoзиции зa вcички кaдри нa БКП, кoитo бяхa cтaнaли БCП. Нe ce чудeтe зaщo нямaшe луcтрaция. Нe ce чудeтe зaщo кoмуниcтитe и тeхнитe дeцa и дo днec държaт вcички ключoви пoзиции в Бг. Нa прaвoтo нa труд нaнecoхa удaр!!! Нямa прaвa и cвoбoди.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/11/20 16:39

    Който пише и е против Ердоган, пак го преизбират.Интересно ми е този младеж, дали може да пътува спокойно в Турция?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/11/20 19:55

    Bravo Bayram ti pone ustoia na natiska na klikata

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.