13 декември е най-удобната дата за провеждане на националната конференция на ДПС, разкриха за 24rodopi.com източници от централата на партията. Седмица след това почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще посрещне актива на традиционната коледно-новогодишна вечеря в така нар. „Сараи“.

Както вече 24rodopi.com писа, ДПС ще проведе националната си конференция през декември, като сигурен председател за още три години е Мустафа Карадайъ. Националният форум най-вероятно ще се проведе онлайн.

„Генералната репетиция“ за формата „отчет и избори от дистанция“ е на 21 ноември, когато ще е проведе онлайн националната конференция на Младежкото.

Днес се провеждат общинските отчетно-изборни конференции на ДПС в Кърджали и Джебел. И на двете места не се очакват изненади – временният партиен шеф Лятиф Расим ще оглави структурата в Кърджали за срок от 3 години, а досегашният младежки шеф Сейфи Мехмедали ще застане начело на ОбС на ДПС в Джебел. В неделя е конференцията Ардино, там фаворит за общински лидер е общинският съветник Шахин Байрямов. Утре и младежите на ДПС в Момчилград избират водач, с най-големи шансове е Сали Дурмуш. 

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/20 14:05

    Карадайъ избута почти пет години. Още 5 години ще е той. После вече няма да има ДПС.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/20 14:08

    Не ви е точно информацията за Джебел. Председател ще си остане единственият оцелел учредител на ДПС - големия зам.-кмет Юсенката. Сейфито още малко хляб да яде.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/20 14:11

    София не се вдигна и протестът приключи като „въстание“ – пренареди кабинета „ГЕРБ-ДПС“II. Вместо Владислав Горанов премиер ще е Кирил Ананиев.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/10/20 17:32

      Вуйчото вместо племеника

      Изтриване
  4. Анонимен17/10/20 14:26

    Вече е преизбран,вие само ще гласувате...

    ОтговорИзтриване
  5. Умственият потенциал ,напусна България -Безвъзвратно ............
    Сега, ще гласуваме за изкуственни интелекти .
    Опасен Осман .....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/10/20 17:31

    Очаквайте скоро.След като Дпс определи дата за Националната си конфереция техния човек Местан, ще определи дата също за конференция, една седмица преди тях или след тях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/10/20 19:52

      ДОСТ няма вече. Местанчо обеща на ДОГАН да не шава че ще е много лошо.....

      Изтриване
  7. Анонимен17/10/20 18:53

    ПКП-та са по редакциите! Не пускат коментарите с тези три букви! Няма и нужда. Лека нощ!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/10/20 23:00

    Егаси комедията

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/10/20 08:48

    Предложение:
    Може ли Почетния председател да направи следното:
    Всички избрани Областни председатели да се съревновават за Председател и зам.председатели.
    Ако трябва тайно да надават.
    Тогава ще се види наистина, кой е най-предпочитан за Председател и зам. председатели!
    И само тогава инициалите ДПС ще отговарят на ИСТИНАТА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/10/20 20:45

      Който си няма тъща и европейски къщи, не се преизбира.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.