„Не започнахме добре самата среща и това е абсолютно обяснимо, тъй като все още не сме в добър игрови ритъм. Трябваше да мине голяма част от първото полувреме за да започнем да боравим по-добре с топката. През второто полувреме нещата се промениха. Съумяхме да направим няколко контраатаки, в една от които поведохме“, коментира наставникът на „Арда 1924“ Николай Киров след ремито с ЦСКА.

„Арда 1924“ и ЦСКА завършиха 1:1 в мач от 10-тия кръг на Първа лига. „Сините от Кърджали“ откриха първи резултата в 73-тата минута с гол на Ковачев, а Синклер изравни в 84-ата минута. Два пъти топката се върна от напречната греда на вратата на Иван Караджов.

„Когато ЦСКА не може да победи винаги е проблем. За съжаление, днес имаме голямо разочарование от резултата и от играта през по-голямата част, разбира се. Със сигурност има умора у футболистите, но това не е извинение“, коментира Стамен Белчев, за който малко по-късно след срещата излезе информация, че е освободен от поста като треньор на „червените“.

Белчев говори  и за грозните подхвърляния от феновете на „Арда“ по негов адрес по време на мача. „Разочарован съм от начина, по който бях посрещнат. Мисля, че съм дал своето, „Арда“ да е на това място“, каза той.

Спас Делев бе футболистът от „сините“, който коментира пред журналисти срещата.

“Късмет, може би. Въпреки, че и ЦСКА имаха доста ситуации, но можем да съжаляваме, че не задържахме преднината от един гол. Трябва ни малко повече концентрация“, каза нападателят.

Играчът говори и за положителните тестове за коронавирус.

„Първият път не мисля, че бях болен, не знам защо първият тест излезе положителен, тогава не съм имал симптоми. А вторият път, имах болки в гърлото“, допълни Делев.

Какво още казаха треньори и играчи, вижте във видеото:

Коментарът: Равенство с "Арда 1924" не е резил, "чорбари" - четете тук

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.