Катастрофа с кърджалийска кола стана причина за въвеждане на временни ограничения за движение по магистрала „Марица“. Пътният инцидент е станал тази сутрин, към 9 часа.

Автомобилите са се движили един зад друг. Според очевидци обаче до инцидента се е стигнало, след като в насрещното се е появила кола. При катастрофата има един ранен, като продължава изясняването на причините за произшествието, съобщават от Пътна полиция, пише „Хасково инфо“.


Заради катастрофата временно движението при км 89 на магистралата в посока Свиленград се осъществяваше в активната лента.

Малко по-късно от полицията съобщиха, че колата, която се е движила в насрещното е „Опел Зафира“ с пловдивската регистрация. По първоначална информация автомобилът е напуснал страната през ГКПП „Капитан Андреево“ и е влязъл в Турция. Предстои установяването на шофьора.

Рюстем за ужаса на магистралата: Караше срещу нас - или беше пиян, или дрогиран! - четете тук

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/11/20 19:30

    Хайде сега,щом турските власти искаха номерата на КЖ.коли,и им ги предоставиха,сега да видим нашите власти.Коркуиру.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/11/20 09:03

    А милицията къде е спяла. Ако вие имате 20 лв. фиш неви пускат в Турция, А този - да. Ега ти държавата герберасо-депесарска!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.