Днес е ден за мач. След много успешен полусезон в Първа лига, предстои коледната ваканция за „Вълчетата от Родопите“. Остава да се свърши само едно нещо, за да бъде кърджалийският футболен клуб „Арда 1924“ безусловно най-приятната изненада в Efbet лига. Николай Киров – Белия, успя да изгради мечтания тим. За Лига Европа са нужни още малко попълнения и стратегия.

 

Днес най-верните фенове на „Арда 1924“ трябва да дойдат в парк „Простор“, за да подкрепят любимците си. От оградата, разбира се, но и това ще свърши работа! Заради ограниченията, които само увеличиха броя на заразените от коронавирус в Кърджали, достъпът до стадиона е забранен.

 

„Арда 1924“, която е непобедима у дома този сезон, ще посрещне шампиона „Лудогорец“. Мачът започва в 17.30 часа.

Букмейкърите дават предимство на гостите, защото били и водачи в класирането.

Всъщност, ако в този мач реферът наруши традицията да свири като 12-и играч на отбора от Разград, и „Сините от Кърджали“ бъдат окрилени от феновете си, победата може и да е „синя“.

„Орлетата от Разград“ може и да си тръгнат намокрени като гарги в града край Арда.

Вярно, че играем срещу отбор със скъпо платени наемници от Урунди на Бурунди и всевъзможни други екзотични дестинации, но и срещу най-слабият участник в тазгодишното издание на Лига Европа. Кой когато и колкото си поиска вкара тази година на „Лудогорец“. Ред е на Делев, Коконов…

„Арда 1924“ – „Лудогорец“ не бива да се гледа като на театър, а като истински фенове. 90 минути яко от оградата на „Арена Арда“! Каквото ви сърце и душа дадат за любимия отбор!

24rodopi.com  

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/20 08:57

    интер лудогорец-интер кърджали

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/12/20 09:41

    Хайде, Арда! И да няма игрички : "Аз на теб, а ти на мен..."

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/12/20 09:59

    Малката Анадола срещу голямата значи 1-1 или ДПС срещу Yung ДПС пак 1-1

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/12/20 12:18

    Само заради просташкият си език заслужавате да ви натупат и да ви дойде умът в тъпите кратуни.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/12/20 12:41

    Дали днес ще хвърчи перушина от разградските "гарги" зависи само от "Вълчетата от Родопите"- Кърджали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.