С 60 на сто ръст на сделките с имоти отчитат от строителния бранш в Кърджали, градът в челото по строителство в страната. Увеличението на договорите за покупко-продажба е през декември. Ръстът пък е спрямо предходните „мъртви месеци“ октомври и ноември. 

„Очакваме много сделки в края на годината и началото на следващата. В момента се прибират хората от Западна Европа, а летните месеци и последният на годината са най-силните. Имаме десетки запитвания към момента. Точен анализ обаче може да бъде направен след януари догодина“, коментираха за 24rodopi.com водещи строителни предприемачи в града край Арда. Отчитат 2020-та като неособено силна спрямо продажбите на жилища, ново строителство. Това, разбира се, се отдава на пандемията и последствията от нея. Очаква се обаче пазарът да се стабилизира дори още в средата на следващата година.

Какъв е профилът на купувача през 2020-та, очаквайте по-късно единствено в 24rodopi.com!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/20 09:21

    Профил на купувача: 40 — 50 гурбетчии с къща на село стегната никой не живее там родителите му живеят старата къща за да не се цапа новата. Един апартамент в Кърджали обзаведен остава там 2 седмици ако не на почивка децата няма да се върнат внуците няма да знаят ни турски ни български

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/12/20 10:38

    Глупости повече от половината не са продадени

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/12/20 13:07

    Profila na kupuvacha e hamsaldak ,koyto si pogrebva s mika izkarani paari za dosta simnitelno kachestvo na "produkta",chestito na pechelivshite.........

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/12/20 14:59

    Не се диша в града,умните бягат по околностите..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/12/20 15:03

    Взимат на лизинг по два апартамента..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/12/20 16:58

    poloviniq grad e na razprodajba koito sa kupili porano sega pradavat 30 protsenta po evtino ot tsenata koqto sa kupili

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/12/20 02:11

    Който няма къде да живее ще си купи една клетка за старини

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.