Голямо, просторно жилище, качествено изпълнение, топ локация. Това търси съвременният млад човек при избора на жилище в Кърджали.
Всеки един похарчен лев пък трябва да изпълнява условията му.

Голяма част от апартаментите в най-новия и модерен жилищен комплекс край Арда вече имат свои собственици. Интересът към останалите жилища пък не спира.

Това отчитат строителните предприемачи, които изграждат „Ариете Сити Център“.

Отдавна вече се работи по третата секция на луксозния комплекс. Пандемията по никакъв начин не успя да спре устрема на инвеститора в търсенето на съвършенство във всеки детайл. Фасадата на една от най-чаканите сгради в Кърджали е готова още от пролетта. Секция А на мегакомплекса на „пъпа“ на областния център очаква Акт 16 до дни, а архитектурното решение на дизайнерите подчертава класата на изпълнителите. Използвани са най-съвременните и качествени материали, вдигайки летвата в строителния бранш.

Строителството върви по точен график, като се очаква комплексът да е изцяло завършен през есента на 2021-ва година. Интерес към просторните жилища с една от красивите гледки в града, пък не стихва. „Ариете Сити Център“ предлага общо 200 апартамента. Комплексът се разгръща на 35 000 кв. метра удобство, качество, съчетани със съвременните тенденции в архитектурата. 10-етажната сграда вдигна класата на имотния пазар край Арда.


Строителните предприемачи от „Ариете Сити Център“ дори насочиха вниманието си към следващ обект от веригата „Качество, лукс, достъпни цени“
. Компанията започна нов жилищен комплекс във „Възрожденци“. Той ще се издигне на улица „Ангел Кънчев“. Ж.к. „Чинарите“ ще разгърне лукс и качество на 15 000 квадратни метра. Комплексът ще е с 5 секции, търговски площи, паркоместа, градинки и алеи. 

На снимките:

-„Ариете Сити Център“;

-Така ще изглежда комплекс „Чинарите“

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.