Подобряване на водоснабдяването и инфраструктурата в населените места на община Момчилград ще бъде приоритет и през 2021 година. Този ангажимент пое общинското ръководство по време на стартиралите общи събрания, на които се обсъжда Бюджет 2021. Първите срещи се проведоха в селата Груево, Равен и Звездел и на тях присъстваха кметът Илкнур Кязим, председателят на ОбС - Момчилград Ерсин Юмер, председателят на ДПС – Момчилград и зам.-кмет на общината Айхан Осман, зам.-кметът инж. Алие Ибрахим, секретарят Зихни Дурмуш, както и общински съветници от ДПС. По време на събранията бяха поставени проблеми, свързани с авариите в мрежите на електроразпределителното и на ВиК дружествата.

„През изминалата 2020 година приоритет за нас освен водоснабдяването и подобряването на инфраструктурата, беше и осигуряване на условия за добро здравеопазване в малките населени места. В четири села - Кос, Летовник, Чомаково, Горна Чобанка, решихме проблемите с водоснабдяването, а в два от 4-те микрорайона - Нановица и Звездел, обновихме здравните кабинети, за да получат местните хора по-качествени здравни услуги. И през тази година здравеопазването остава във фокуса ни, но възнамеряваме да инвестираме основно в инфраструктура и водоснабдяване, особено там, където има по-сериозни проблеми“, заяви Илкнур Кязим.

Предстоят общи събрания да се проведат в микрорайоните Нановица и Приградски, както и в общинския център.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/1/21 18:18

    Щом здравеопазването е приоритет вземете и подарете един ехограф на тоя алчен гинеколог "йорданов" да спре да изнудва жените които отиват с направление да ги вика на частния си кабинет за да вземе 300 лева че тоя ехограф при него нищо не показвал,такива доктори са срам за болницата и той ще ми бъде завеждащ...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/21 11:53

    Zasto se plashite da puskate komentarite? Nyama da mojete da gi opazite

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.