„Това съоръжение е използвано, меко казано, душманската“.

Думи на кмета на Кърджали Хасан Азис след оглед из алеите на новия парк „Арпезос-Север“ след първите вандалски посегателства, малко след откриването на зоната за отдих. 

Години по-късно промяна няма. Хиляди левове се дават ежегодно за ремонт на потрошеното общинско имущество. А душманските изцепки продължават.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/1/21 09:07

    sintetichna dantela marka

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/1/21 09:14

    Нали щеше да има камери които да следят. Съгласни сме че, са се използвали "душманската" но кмета мисли ли да използва тази система с камери и да глоби няколко от "душманите" и другите "душмани" да си вземат поука?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/1/21 10:32

    точно за това нищо не се прави а има и камери за да може да се ремонтира и усвоят пари

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/1/21 11:25

    От неговите избиратели!😉

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/1/21 09:50

    Има всякакви хора, има вандали, има наркомани, има просто хора на инат отива и чупи, но има пейка и пеѝка, има дъска дебела три сантиметра, има дъска дебела шест седем сантиметра, защо трябваше с дъски от три сантиметра да се монтират пейки, като има дъски от шест сантиметра здраво, дебело, става веднъж за винаги, а и кошчетата за боклук, от тенекия два или три милиметра, висящи, нестабилна работа, има здрави бетонови кофи на които сутрин се минава и се слага един найлонови чувал и като се напълни се сменя, чиста работа, акъл ли нямахте, или парите ви не стигнаха, всичката работа ни е такава, както и магистралите, сега и пътищата ни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/1/21 11:36

      МН ДОБРЕ НАПИСАНО НОООООО

      Изтриване
  6. Анонимен20/1/21 11:06

    АААА КМЕТА Е ВИНОВЕН

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/1/21 19:05

    Angel Milev Hayri ciganina ot vazrojdenci toi cupi e vinoven hvanete gov

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.