В знак на уважение и почит към г-н Доган, всяка структура на партията в 4-те микрорайона на община Кирково номинира почетния председател за депутат от 9-ти Кърджалийски многомандатен район. Това посочиха пред 24rodopi.com от Общинския съвет на ДПС в Кирково след разширеното заседание, на което активът предложи кандидати за депутати.

Припомняме, че тази вечер създателят на ДПС обяви, че „От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката!“.

Номинация от всеки местен съвет получава и председателят на партията Мустафа Карадайъ, който се очаква да води листата. Народният представител Делян Пеевски също е предложен за кърджалийската листа.

Кметът на Кирково Шинаси Сюлейман пък си направи самоотвод.

Другите номинирани са Сали Рамадан – председател на Общинския съвет в Кирково, д-р Ерджан Фърънджъ - общински лидер на ДПС, Ерол Мехмед – народен представител, Ахмед Ахмедов – зам.-председател на ДПС, Елван Гюркаш – общински съветник и ръководител на НАП-Кърджали, Айджан Ахмед – регионален шеф на Разплащателна агенция и Ахмед Моллахасан – зам.-председател на ОбС на ДПС в Кърджали.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/21 21:19

    Искаме и Пеевски.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/2/21 10:47

    Дпс Кирково знае добре, че името А. Доган дава импулс за мобилизация на електората и търси неговата подкрепа, когато има избори а през другото време се "кефят" на вкусотията, която им дава властта, без да решават житейските проблеми на този електората. Страхуват се да приемат нови членове на партията, щото може да се промени местното статукво.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/2/21 18:27

    Abe ima li oshte hora da glasuvat za vas

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/2/21 18:48

    Съдбата може и да няма нужда от Доган в политиката, но Доган има нужда от политиката в парламента. Заради депутатския имунитет.
    А бъдещата коалиция никога няма да допусне отнемането му.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/2/21 18:49

    оест, всички нови се опитват да си изградят свои обръчи от фирми? Да произвеждат и внедрявт сиви кардинали като Красо Черния и Пепи Еврото? Да каптират вота на малограмотните? Да закрепостяват електорат в полудържавни сектори, зависещи от дотации? Да овладяват медии? Да събират морално деградирали партийни номади, които няма да приемат никъде другаде, с което лоялността им е гарантирана? Да поддържат евроатлантическа фасада за пред Брюксел, докато въртят далавери с Русия?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/2/21 18:50

    Този очевидно се смята за наследник на Евклид!
    И от сараите отново потече неподправена псевдо "мъдрост"...
    НЕ, БЛАГОДАРЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/2/21 18:53

    ГЕРБ започна като Б отбора на БКП, а завършва като Б отбора на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/2/21 19:24

    Оцелява със страха на хората от т.н. “ Етнически мир” , а това за мен е метод не на демокрацията , а на терора.
    Когато тази мантра се поизхаби , защото се видя , че народа има здрав разум и не залита в някакви крайности , този господин- другар вече беше осребрил доволно този изкуствено насаждан страх и започна да си пазарува слугинаж на килограм.
    В това се състои прословутият му “талант на политик”.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/2/21 19:25

    Ъхъм, по време на една пресконференция през 1990 г., агент Сава беше казал, че мюсюлманите в България били 2 милиона.
    А днес за формацията му гласуват под 400 000.
    Заедно с ромите от Видин и Бяла Слатина...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/2/21 19:26

    Геометричен въпрос: Пеевски правоъгълен ли е или кръгъл. За тези, които са съюзници с него и четат медиите му не питам. Те са просто плоски.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/2/21 14:02

    basi vertikalnia izbor...;-)))...kopai, kopai, po-zdravo...dolu ima mnogo zlato ...;-)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.