Община Момчилград предлага нова онлайн услуга за справка на задължения за местни данъци и такси на физически лица, еднолични търговци и юридически лица. Подобно на електронния портал на НАП, жителите и собствениците на имоти в общината ще могат да проверят какво дължат, без да се налага да посещават лично Центъра за услуги и информация.

За достъп до услугата е необходим или безплатен персонален идентификационен код /ПИК/, или електронен подпис.

Новата електронна услуга дава възможност за справка на дължимите суми за такса смет, патентен данък, данъци за движимо и недвижимо имущество и туристически данък. Длъжниците могат да заплатят налозите си по банков път, на гише в Център за услуги и информация на гражданите и чрез ПОС терминал в Центъра за услуги и информация на гражданите. 

Услугата е достъпна в сайта на Община Момчилград в меню "Данъци".

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/2/21 18:29

    Да глобят наглия чобанин в село Синделци
    на влизане в селото направо е като джунгла

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/2/21 14:00

      Та ти го турят наглите чобани

      Изтриване
  2. Анонимен26/2/21 22:24

    Това пос устройство дали работи аджеба?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/21 21:55

    Дали може да се поръча онлайн Чивас Ригал в Момчилград?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.