Един от „парашутистите“ на тези избори в 9-ти Кърджалийски избирателен район искал да създаде… национален киноцентър в Кърджали!?

Шегува се!

Не, по-скоро показва колко не е в час по темата „Кърджали – вчера, днес и утре“.

Всъщност, направо си се подиграва с местните хора.

Да беше обявил, че ще изгради фурна, в която да произвежда хляб по рецепта от миналия век, запазената погача на леля Фатме от по-миналия век, гевреците на Станка и Генчо и прочие уникални тестени изделия, които биха предизвикали туристически интерес, да го опишеш този кандидат за депутат, че и безплатно интервю да му пуснем в най-четената медия. Да, ама „Кърджали – мой малък Холивуд на Балканите“ звучи твърде приглушено на фона на очакванията на избирателите за големи неща, като Обходен път.

Абе, направо си е тъпо обещание!


*

Представете си пустеещото старо летище на Кърджали. Наоколо накацали едни огромни хангари. Пистата, разбира се, си стои – тя става за всякакви каскади и автогонки. С помощта на декора можеш да пресъздадеш яко предследване в Лас Вегас, може и "бързо и яростно" в Париж.

И последната квартира на Осама можеш да направиш едно към едно. Близката крепост и скалистите брегове на Върбица си плащат за римейк на "Планетата на маймуните". За исторически филми да не говорим…

 

А преди да заработи Национален център „Кърджали“, някъде около входа на летището може да се изгради галерия, в която да бъдат изложени снимките на известните кърджалийци Вежди Рашидов и Николина Ангелкова с холивудски величия. Особено Ангелкова има колекция, от която "душманите умират" – Рамбо, Роки, килъри-милъри…

24rodopi.com

И нещо по-сериозно в политиката: Още преди 5 месеца Елван Гюркаш, на форум на ДПС, обясни как могат да бъдат спечелени 4 мандата. Случва ли се това?! - очаквайте

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/3/21 17:07

    Идеята е хубава,имаме много такива местности.Но за жалост живеем в Абсурдистан и всяко нещо което не е предложено или което не минава през нашата ВЕЛИКА партия се отрича

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/3/21 18:27

    А да оставим този парашутист на страна, и да ви попитам местните гении кво направиха за града. Даже и суратите не сме им виждали. Нима карата не ли е парашутист?????.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/3/21 09:59

    СЪДЪРЖАНИЕ

    Да пием и пеем
    Тъжни ребуси
    Хей, приятел
    Слънчево затъмнение
    Бездомните
    Деца играят вън
    Къщата
    Ивайло
    Хоро
    Обитателите на антисвят - II
    В началото бе пролет
    Чаша за Сократ
    Небесет диптих
    Нова годинa
    Край фабриката за илюзии
    Овехтяване
    Великото преселение
    Да си изпеем песента
    Песен за душата
    Невинен, не винен
    Живей напук
    Форма на живот
    Славянска елегия
    Любима жена
    Песничка за сапьора
    Песничка за парашутиста
    Песничка за артилериста
    Песничка за свързочника
    Вернисаж
    И ангелите гяволеят
    Душата на компанията
    Хард диск
    Нощен пазач
    Капричио
    По образ и подобие
    Отвесно небе
    Спасителят
    Диптих за селцето
    Зимата на думата
    Сбогом, Ной
    Мелодия за кларинет
    О, небеса
    Където
    А музиката свири туш
    Непозната дума

    СЪДЪРЖАНИЕ....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/3/21 10:01

    НЯМА ГРЕШКА, ИМА СМЕШКА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.