Оживени улици, работещи по-малки търговски обекти, опашки пред Паспортна, Общинска администрация, банкови клонове - така изглежда Кърджали в първия ден от новия локдаун. В същото време са затворени големите търговски обекти, заведенията, фитнесите, културните институции, детските градини, училищата. У дома са деца, учители, спортуващи, хора на изкуството и тези в ресторантьорския бранш. И за разлика от първото затваряне, когато улиците бяха пусти, днес ситуацията е по-различна. В централната част на града движението е натоварено както обикновено, социалните контакти са налице, но при спазване на противоепидемичните мерки.  В същото време данните на РЗИ сочат, че 152-ма души с COVID-19 са починали от началото на епидемията в областта. Новите случаи на коронавирус са девет.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/3/21 14:18

    Защото никой не вярва на бай Тодор Битчията и разни коремни и травматолози

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/3/21 14:19

    Всичко работи фризьорски салони, козметични салони, магазини за дом. потреби и т.н.няма никакъв смисъл в цялата тази работа...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/3/21 14:43

    А защо някои търговски обекти над 300кв, си работят значи за някои може за други не

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/3/21 16:05

    няма време за локдаун борчовете се натрупаха пара ни трябва гардаш

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/3/21 16:23

    Значи затварянето на училища, детски, заведения и ресторанти градини върши работа. И всичко е точно.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/3/21 17:10

    Родопи дайте малко снимки и пред лабораториите за Ковид.Дали има опашки и там или е само пред банките

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/3/21 06:56

    И за какво боко “тиквата” отвори тия заведения ? Децата си ходеха на градина, родителите работеха. Заради предизборни пиари ни обърка живота пак. Жената без работа, аз на половин работен ден. До кога ще я караме така бе “тикво” тези градини за какво ги затвори. Преди да отворите заведенията проблеми нямаше никакви.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/3/21 12:19

    До 06:56-а бе селянин.ако си направил деца.ще ги гледаш.хем не работите хем деца правите.:-г.н Борисов ви е виновен за всичко така ли.глупак.ти гледай своята си работа не на високо..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/3/21 18:29

      Няма толкова жалко изказване. Само Гробаджия може да мисли толкова глупаво. Човека има желание да се върне всичко към нормалния си ход, а вие искате да съсипете държавата.

      Изтриване
  9. Анонимен24/3/21 18:26

    Да ги затворят и тях и без това мерките там не се спазват, вътре 50% са без маски, а за дистанция въобще не може да става дума. Ще си пазаруваме от малките хранителни магазини, а печка или хладилник ще си купя от интернет, без да я огледам и харесам, защото може да ме зарази някой, който я е гледал предния ден, а не този, който ми диша във врата на опашката за хляб. Ненормална работа, поне първия сняг за пролетта ни изненада на фона на синеещата трева и лаещите птички.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.