Една от мишките на ДПС до вчера тръбеше, че „Доган, Пеевски и Бойко Борисов“ били едно!!! Онзи ден милостливият лидер на ГЕРБ  подхвърли малко сиренце на мишката и „гризачът, сринал се от министър до третокачествен политик“… издаде издаде доволен цър-цър звук, дори се опита да запее: „Борисов е голяма работа, Пеевски не е толкова голямо зло, проблемът е Доган, който разпределя баницата“.

 

Ако Цвета Караянчева е решила да включи в предизборните си обиколки в Кърджалийско „трансферирания гризач“,  за доброто на ГЕРБ и за уважението към помаците, че и турците, в Източните Родопи, не бива да го прави.

 

Г-жо Председател на Народното събрание, ако не знаете какво направи мишката в деня на уволнението му като охранен плъх в ДПС, обадете ни се!

Съхранете хора в планината, нека човешкото на Избори`2021 остане на преден план.

И с мишката, и без мишката, ГЕРБ си го има мандата.


Иначе, политическата мишка си е вредител досущ като истинската мишка. Хапва си не само сиренце, но уврежда и консумира до каквото се докопа, причинявайки структурни щети. Ако е етническа мишка или цял плъх, парадиращ с етнорелигиозния си произход, то "майката ще такова" на цялата общност.

После реват, ама защо всички ни мразят!? 

24rodopi.com

А какво каза Бойко Борисов за Пеевски по време на мохабета с изгонените от ДПС - четете по-късно днес само в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/3/21 13:32

    Ех, Дикме, Дикме, не ти ли стигат черешови масиви, тютюневите ниви, хотели...или както казва Мечо Пух " колкото повече, толкова повече"

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/3/21 14:13

    НAКРAТКO Дeпутaт, coфрa, зaпoй. Прeхoд, пacминa, зacтoй. Бoлни, дoктoри, рушвeт. Кмeт, кoрупция, рaзцвeт. Бeзпoрядък, рeв, иcкри. Aлкoхoл, жeни, пcувни. Цици, интeрнeт, Aйфoни. Бизнec, cпoнcoр, милиoни. Oбир, бaнкa, дaлaвeрa. Рeд, пoлиция, химeрa. Път, пoръчкa, мaгиcтрaлa. Кaтacтрoфa, вoй, рaздялa. Улици, рeмoнт, пaвeтa. Крaжби, ceч, eкoдървeтa. Фирми, призрaци, oфшoрки. Eврo, cмeтки, угoвoрки. Избoри, eлит, упрaвa. Шoк, пaрoдия, държaвa. Изхoд, бягcтвo, тeрминaл. Нaрoд, иcтoрия, финaл...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/3/21 15:21

    Журналистиката умря за сметка на платената реклама, как може да са толкова нагли и в трите лагера.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/3/21 16:34

    Много точно.Герб започнаха да ппазаруват предизборно.Като видях снимката на мишоците с Боко, който беше по анцунг и с пуловер ми стана ясно, че са ги купили за малко пари.Мишката дали ще е от герб или дпс си остава мишка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/3/21 20:13

      Една вечер котаракът улови мишка. - Какво ще правиш с мен сега? – попита го мишката. - Че какво друго да те правя – ще те ям – отвърна котаракът. - А какво яде за закуска? – поинтересува се мишката. - Мишка – отговори котакът. - А за обяд? – продължи да пита мишката. - Пак мишка – усмихна се котаракът и примигна. – А сега за вечеря съм си избрал тебе. - Много лошо – поклати глава мишката. Еднообразната храна вреди на здравето. Трябва от време навреме да си похапваш и нещо друго, например тиква. Котаракът сериозно се замисли за здравето си, но все още се колебаеше: - Тиквата е голяма и гладка, как се яде такова нещо? - Ти само ме заведи при тиквата – зака му мишката. – Аз с удоволствие ще ти покажа как се яде. Котаракът се съгласи, улови мишката за врата и я довлече до тиквата. - Само не си мисли, че ще отървеш кожата – заплаши я той. – След тиквата ще изям и тебе. - Моля, моля- усмихна се мишката. Важното е храната ти да е разнообразна. И тя се захвана да показва на котарака как се яде тиква. Малките й зъбки гризкаха бързо-бързо и котаракът така и не разбра кога мишката потъна вътре. От нея остана само една малка кръгла дупчица. -Леле-мале! смая се котаракът. – Тиквата глътна мишката! А тиквата отвътре беше куха, там мишката се чувстваше удобно и тихичко се присмиваше на котарака. “Добре, че не почнах да я ям – помисли си Писан на тръгване, - иначе вместо мишката щеше да глътне мене.” Ето така хитрата мишка се спаси от лапите на котарака.

      Изтриване
    2. Анонимен3/3/21 07:19

      Много добре написано, хареса ми.

      Изтриване
  5. Анонимен3/3/21 08:34

    Крадец,гьонсурат,изменник Дикме.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/3/21 12:18

    Когато Д_р Ахмед ДОГАН каже, че от този некадърник и гьонсурат не става за нищо.Да знаете, че е така.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/3/21 15:18

    Като ядохте и пиехте беше добре, като ви спряха кранчето, всеки от ДПС е лош! ПРЕДАТЕЛИ-НАГЛИ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.