Детска градина „Вяра, Надежда и Любов” в Кърджали ще продължи да работи за децата на работещите на първа линия в борбата срещу коронавируса в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ и Центъра за спешна медицинска помощ. Детското заведение ще отвори и след 22 март, откогато са в сила противоепидемичните мерки съгласно последната заповед на министъра на здравеопазването.

Това гласи заповед на временно изпълняващата длъжността кмет на община Кърджали инж. Катя Митовска, която ще е в сила до 31 март.

Родителите, които ще се възползват от услугата, попълват Заявление по образец, което е достъпно на интернет страницата на Община Кърджали.

Срокът и обхватът на мярката може да бъде променян в зависимост от развитието на епидемичната обстановка в страната и общината.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/21 13:12

    Прекрасна база, сплотен колектив!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/21 13:41

    A decata na drugite rabotesti mayki, kvo stava s tyah te ne sa li hora

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/3/21 13:51

    Nai trqbva da ima ogranicheniq da ima izolaciq zatova zatvorixte vsichko. Ako e tolkova strashno polojenieto koi doktor she si pysne deteto na gradina?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/3/21 14:21

    Точно децата на медиците не трябва да ходят на градина. Защота те лекуват хора с коронавирус имат контакт със своите деца, а те пък после с децата в градината и става паприкаш

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/3/21 18:58

      Евала ти на коментара.Браво.

      Изтриване
    2. Анонимен19/3/21 20:00

      Trqbva da gi krantinirat kontaktnite lica

      Изтриване
    3. Анонимен19/3/21 20:45

      Освен медиците да си останат по домовете.

      Изтриване
  5. Анонимен19/3/21 21:45

    Аз съм медик..Точно ,моето дето не бяха го приели в тази детска градина!А,на директорката сме й помагали много.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/3/21 13:47

      Гледам как пишеш и направо ме хваща страх да ида на лекар...

      Изтриване
  6. Анонимен19/3/21 22:54

    Децата на учители, служители и т.н. помисли ли някой за тях?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/3/21 13:28

    Какво ли не прави тази пуста завист. Но винаги навсякъде все има недоволни и алчни... Ако си помогнал - не парадирай! Господ си знае работата. Всяка градина има капацитет, дори да си помогнал. Нечистоплътна помощ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.