Подозрителна смърт на гръцки студент в България след поставяне на ваксина, пишат медиите в Северна Гърция.

23-годишен младеж, който следвал медицина в страната ни е починал 10 дни след поставяне на ваксината „AstraZeneca“. Причината е  кръвни съсиреци в мозъчните съдове, посочват гръцките колеги.

След имунизацията, младежът потърсил медицинска помощ заради симптоми на гастроентерит. Лабораторните изследвания показали ниски нива на тромбоцити и лекарите заявили, че той трябва да остане на лечение в болница. Студентът обаче отказал хоспитализация в България и след разговор с баща си, който също е лекар, решил да се прибере в Гърция. Младежът си купил дори самолетен билет, но при лошо падане в квартирата си в България, получил фатални контузии.

Баща му е разговарял с български колеги медици, които му обяснили, че подобни симптоми били наблюдавани и при 44-годишна жена.

"Падането се дължи на тромбоза. Моят син никога не е имал здравословни проблеми. Веднага го откараха в болницата. През нощта състоянието му се влоши, а на сутринта бе настанен в реанимация, без да бъде интубиран. Там откриха малка тромбоза в мозъка", разказва бащата, който казва, че въпреки трагедията, той не би се отказал от ваксинация.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/3/21 12:35

    бил казал нямал да бил бил отказвал бил ваксинация ...хм хммм да

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/3/21 13:31

    Сина му е починал,но бащата не се отказва от ваксинация! Да се знае от всички!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/3/21 17:14

    Ах тая Астра...то се вижда, че не се получи ваксината. Трябва да се спре

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/3/21 22:30

      тя и файзър е същата, само дето не са почнали с нея. На други места има смъртни случаи и с файзър. Между другото видяха, че няма да стане с ваксините, защото много истински и хуманни лекари съветват да не се "ваксинират" хората и работят по одобряването на лекарства. Файзър също започнали да работят в/у лекарство, което означава че схемата им не работи. Админ, потърси и виж тези новини за лекарствата, даже Чехия е била на път да одобри собственото си лекарство п/в короната. Лекарствата ще спасят ситуацията не ваксините.

      Изтриване
  4. Анонимен24/3/21 22:39

    po-golqma propaganda ne bqh 4el,xaxaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxax,ba6tata e jelezen,xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa,trqbva da snimat film s nego

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/3/21 12:01

    Не,че няма да се откаже от тази ваксина напротив даже ще съди държавата България за причинена смърт на детето си.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/3/21 14:30

    Трябва да намерим ваксина против астразенека...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.